Golf 7 küljepeeglid

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
MustNool
Huviline
Tänatud: 1 kord

Golf 7 küljepeeglid

Lugemata postitus Postitas MustNool »

Juhtus siis see, et tuli juhipoolse peegli klaas lahti ja kukkus täitsa katki. Ostsin poest uue sobiva soendusega peegli ja panin paika. Muidugi kontrollisin, kas see ikka soojaks läheb. Selgus, et läheb vaid kergelt leigeks, samas parempoolne originaal läheb lausa tuliseks. On kellelgi kogemust, kas need b- peeglid peaksid üldse kuumemaks minema? Peaksin ehk originaali hankima?

murkamarko
Klubiline
Telefon: 53542362
Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
Tänanud: 100 korda
Tänatud: 55 korda

Golf 7 küljepeeglid

Lugemata postitus Postitas murkamarko »

Soovitatav alati originaal kasutatud võtta. Püüa leida peegel mis on katki/ põlenud jne peasi et klaas terve. Lisaks kas on tumenev jne. Eraldi klaasi raske leida. Pakutakse koos peegliga. Kolmel golf 7 mel klaasid hakkavad värisema ja lõpuks tulevad lahti ja olen liiminud uuesti kinni ennem kui täitsa lahti tulnud ja puruks. Oleks pidanud ju juhtme otsa rippuma jääma.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 583 korda

Golf 7 küljepeeglid

Lugemata postitus Postitas jussike »

B tootjaid palju ja kvaliteet varieeruv isegi samal tootjal. Võisid saada lihtsalt kehva partii oma. Uuri müüjalt, mida asjast arvab, Vaevalt keegi ca 15€ asja pärast väga vastu hakkab puiklema.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

MustNool
Huviline
Tänatud: 1 kord

Golf 7 küljepeeglid

Lugemata postitus Postitas MustNool »

Eks ta maksis jah 14€. See oli esimene, mis mulle ka välja pakuti. Paraku kasutatut kusagilt lammarist ei leidmud. Tellisin Autodocist mingi 25€ maksva, originaal maksab mingi 100€. Eks näeb siis, kas see läheb korralikult soojaks.

Vasta

Mine “Elektroonika”