Tere!
Automaat(DSG) käigukasti hoolduse käigus avastati viga, mis on seotud käigukangi nupuga. Kuna see on käigukasti väline asi, siis nemad sellega ei tegele.
Anti paber selle vea kohta: park positsiooni ühendus. Võin siia kirjutada ka veakoodi, kui keegi annaks infot, milline nendest numbritest on veakood. Mainiti mingit solenoidi.
Sõitmist see küll ei sega aga mulle meeldiks, kui see asi oleks korras.
Kas korda tegemine on lihtne ja odav töö?
DSG käiguvalitsa probleem.
Moderaatorid: etnies858, GTI, J.Aru
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4 , VW E-GOLF 2014
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Mis see konkreetne viga?
Neil on Parking lûliti murekohaks. Mõnedele saab rem komplekti, teistel jällegi vajalik kogu käigutorni vahetus. Nupumehed ilmaelt suudaks sees mikrolüliti vahetada ka.
Neil on Parking lûliti murekohaks. Mõnedele saab rem komplekti, teistel jällegi vajalik kogu käigutorni vahetus. Nupumehed ilmaelt suudaks sees mikrolüliti vahetada ka.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Käigutorni vahetus on see kalleim lahendus, millega võiks arvestada nagu aru saan. Mis see töö umbes maksma võiks minna?
Mul on diagnostika paber olemas, kus on kõik andmed kirjas. Mis andmeid vaja on, et vea põhjus teada saada?
Mul on diagnostika paber olemas, kus on kõik andmed kirjas. Mis andmeid vaja on, et vea põhjus teada saada?