golf IV kesklukk
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
golf IV kesklukk
Mu golfil tagumine kojamees keeldus t??tamast ja n??d ei ava kesklukk enam luuki ka. Olen proovinud teda teenidusse saada, aga pole ?nnestunud. Enamasti kuulatakse mure ?ra ja ?eldakse,et pole aega v?i puudub neil spetsialist. ?kki keegi teab m?nda kohta kuhu minna. Piirkondadest sobib Tallinn v?i Rakvere.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 581 korda
Kuule lammas. Elekter ja raud on ikka väga erinevad asjad.T6nis2 kirjutas:Küsiks ,,lambatalle,, kohapealt küsimuse?- arvuti ja juhtmega teete asjad korda,kuid kas ka reaalselt,tegelikult teete ,,raua tüki,, jupi korda? Arvuti autol näitab viga vs. reaalne töö.
Ei saa arvutiga vänta vahetada, ega haamriga ajudes surkida.
Tõmba oma ettenähtud doosid keele alla ja tuttu.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
Kui sa " lambake" aru ei saanud, siis olid sina see kellele tõmmati midagi peale.T6nis2 kirjutas:Kasutaja ,,jussike,, tõmbas endale vee peale.
Ei ole just eriti veel näinud suurt kangi süsteemi minu autol kesklukku juhtimas või sina oled???
Miks sa tõnis ei mõtle enne, kui tulistama hakkad?
Igavuse peletamiseks on ka muid võimalusi.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
Keskluku teema algus ja mure esitamine:
Kui sa mõtle alts20 postitust, siis ei loe välja, et see viga on.
Äkki katsud rahuneda, võtad äkki mõne heaolu tapleti ja rahuned maha!
Kasutaja Wizard´i vastus murele:Kasutan kellegi vanat teemat.. Küsimus selline, kas VW Golf IV tehti ka selliseid versioone, et kui sõitma hakata siis uksed lähevad ise lukku?
Kus on sees lõik, et KODEERITI ARVUTI ABIGA VIGA???selle saab programeerida arvutiga kindlasti uuematel saab ka ilma seadistada nii (G4`jal ei ole proovinud aga äkki saab ka) Juhiuks lahti süüde sisse keskluku sulgemis nuppu hoia all 3-5sek
Kui sa mõtle alts20 postitust, siis ei loe välja, et see viga on.
Äkki katsud rahuneda, võtad äkki mõne heaolu tapleti ja rahuned maha!
EI ole aega, üldse ei ole aega!!