k?tuse n?idik g3 1.8 66kw bena
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
k?tuse n?idik g3 1.8 66kw bena
tervist sry kui panin valsese alateemase.
autoks g3 1.8 66kw bensiin manual 1992a.
probleem siis selline et j?in t?na tee ??rde k?tuse probleemide t?ttu et paak t?hi kuigi mul bensa n?iduk n?itab nagu 1 vahet veel ja ta ei ole veel isegi punase peal. et kas seda saab ise ka kuidagi regullida v?i on ?kki keegi kunagi spido plokki vahetand ja koos sellega l?inud suurema baagiga auto n?idik sry ei ole nii tark. kas keegi oskaks ka ?elda kui suur se bena paak mul ?ldse olla v?ib
autoks g3 1.8 66kw bensiin manual 1992a.
probleem siis selline et j?in t?na tee ??rde k?tuse probleemide t?ttu et paak t?hi kuigi mul bensa n?iduk n?itab nagu 1 vahet veel ja ta ei ole veel isegi punase peal. et kas seda saab ise ka kuidagi regullida v?i on ?kki keegi kunagi spido plokki vahetand ja koos sellega l?inud suurema baagiga auto n?idik sry ei ole nii tark. kas keegi oskaks ka ?elda kui suur se bena paak mul ?ldse olla v?ib
ex ma umbes sinna kanti arvasin kah aga n?idiku kohta ei oska keegi aidata v?i et kas seda ise ei saa rgullida ?igeks. sest tuttav ?tles et ta audil on se spido plokkil v?imalus nagu et saab ise seda osutit nagu regullid akuidagi sealt v?i midagi ?kki on vw golfil ka v?imalik. v?i ons e aind teeninduse rida.

-
- Huviline
- Auto: VW Golf 5 1,9TDI DSG 2009
Asub paagis jah. Kui teed pagassi lahti, t?stad tagaiste ?les ja eemaldad p?randamati, siis seal paistab ?ks luuk, kolme kruviga kinni. Ava see ja p??sed paagi peale ligi.
Ja teine kord vaata oma ?igekiri ?le! Loe oma postitus l?bi korra ja vaata kas saad esimese korraga aru, mis kirjutasid.
Ja teine kord vaata oma ?igekiri ?le! Loe oma postitus l?bi korra ja vaata kas saad esimese korraga aru, mis kirjutasid.
VW Golf 2 1,6D -> VW Golf 3 1,8GT -> VW Bora 1,6 ->VW Golf 5 Variant 1,9TDI DSG
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Ujuki ja pumbale ligip??semiseks pole Golf 3 vist tagaistet lammutama vaja hakata - saab ainul pakiruumi mati eemaldamisega hakkama et luugile ligi saada.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
-
- Huviline
- Auto: VW Golf 5 1,9TDI DSG 2009
On muidugi mati all, aga juhuks kui inimene ei tea kuidas matti eemaldada, t?stku iste ?les ja endal lihtsamAlgselt postitas: EliteSoldier
jep...ka mina kinnitan GTI juttu, pakiruumi p?randa mati all on kaas

edit: golfi tagaistme ?les t?stmine ju lihtsam kui piimapaki avamine

[Muudetud: 1-3-2008 Krix]
VW Golf 2 1,6D -> VW Golf 3 1,8GT -> VW Bora 1,6 ->VW Golf 5 Variant 1,9TDI DSG
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
nu seda istet ei ole ?ldse raske ?les t?sta, aga jah ex ma pean sealt selle ?ra tsekkama kuidas seal need lood on. Kas n?iteks kannatab ka ni kuidagi et lasen lihtsalt ujuki allapoole. teoreetiliselt peaks ju siis eest n?itu ka ju koralikumaks lasta v?i tuleb selles ujukis mingit viga otsida et miks valetab
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Ujuk asub paagis nn. pumbakaevu k?ljes - see v?ib paagi p?hja k?ljest lahti olla v?i viltu kinni, samuti v?ib paak l?mmis olla - p?hjuseid mitmeid. Eks tuleb lahti v?tta ja kontrollida.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/