Kuidas eemaldada Golf2 spidoplokki armatuurist?

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Prez
Huviline
Auto: Bemm

Lugemata postitus Postitas Prez »

Kas mingit piltidega juhendit on selle kohta?
Siit foorumist nagu ei leidnud, ainult kuidas valgustust muuta.

V?i oskab keegi l?hidalt kirjeldada, seda eemaldus protsessi?

Golf 3'le igatahes oli selline juhend piltidega olemas ja see tegi elu palju lihtsamaks, kui teadsid kus igasugused kinnituskruvid peidus on.

Uki
Huviline
Telefon: 5209023
Auto: Passat B3 1.8 66kw -91, G3 -91

Lugemata postitus Postitas Uki »

Pilti kahjuks ei ole, aga v?in kirjeldada: K?igepealt siis raadio v?lja, siis k?ik l?litid armatuurist v?lja (tagaklaasi soojendus, ohutuled, udutuli, tuledel?liti). Nende v?lja saamiseks need nn. "pimedad" l?litikatted pesast v?lja v?tta ja l?litid tagantpoolt v?lja l?kata. Seej?rel v?tta soojenduse nupud (nii ventika p??rdl?liti kui ka need 2 horisontaalselt liikuvat l?litit) ?ra. Need tulevad t?mmates. Seej?rel tuleb ?ra kogu see soojenduse paneel. Siis n?ed selle plastmasskatte all kruvisid. ?ks oli vist tulede l?liti juures, ?ks spidoplokist vasakul all nurgas,?ks on vist ka soojenduse l?litite juures. Need kruvi lahti ja saad k?tte selle plastikpaneeli. Kui see k?es, kruvi spidoploki k?lgedelt 2 kruvi lahti ning saad plokki kallutada v?heke ettepoole. Siis saad k?tte spidomeetri trossi. Selle k?tte saamiseks vaja 2 plastik k?rva alla muljuda ja t?mmata. Tuleb suhteliselt lihtsalt. Siis, olenevalt spidoplokist, on sul seal all otsas 1 v?i 2 juhtmekimpu. Need t?mba ka v?lja. Kui sul on ka MFA, t?mba spidoploki tagant ?ra ka selle vaakumvoolik ja spidomeetri plokk peakski k?es olema.
German engineering in the house...

tigekala246
Huviline

Lugemata postitus Postitas tigekala246 »

spidoploki kohal on 2 kruvi siis nopid k?ik l?litid v?lja tuledel?liti all on ?ks kruvi siis seal kus on 3 pimedat l?litit ja 3 need vooluga ?hendatud l?litit seal on ka 2 kruvi maki augu kohal on ka 1 kruvi ja siis nopid soenduse l?litid v?lja t?mbad selle v?ikse paneeli eest ja seal on veel 3 kruvi ja siis tuleb suur paneel maha ja siis on spidoplokk kaheltpoolt 2 kruviga kinni ja siis peab keegi v?iksemate n?ppudega spidotrossi ja juhtmd tagant lahti laskma ja siis saadki selle ploki k?tte (rooli ple vaja maha v?tta)
t??riistad:ristpeaga kruvikas, lapik kruvikas igaksjuhuks paneelide jaoks ja l?litite jaoks

TaaviR
Huviline

Lugemata postitus Postitas TaaviR »

Algselt postitas: tigekala246
spidoploki kohal on 2 kruvi siis nopid k?ik l?litid v?lja tuledel?liti all on ?ks kruvi siis seal kus on 3 pimedat l?litit ja 3 need vooluga ?hendatud l?litit seal on ka 2 kruvi maki augu kohal on ka 1 kruvi ja siis nopid soenduse l?litid v?lja t?mbad selle v?ikse paneeli eest ja seal on veel 3 kruvi ja siis tuleb suur paneel maha ja siis on spidoplokk kaheltpoolt 2 kruviga kinni ja siis peab keegi v?iksemate n?ppudega spidotrossi ja juhtmd tagant lahti laskma ja siis saadki selle ploki k?tte (rooli ple vaja maha v?tta)
t??riistad:ristpeaga kruvikas, lapik kruvikas igaksjuhuks paneelide jaoks ja l?litite jaoks
ulme:P...
Autoremont, varuosad, keretööd ja värvimine Viljandis. SPell Plus OÜ tel:5579095
http://album.ee/kostcoastcustoms" onclick="window.open(this.href);return false;

Prez
Huviline

t?nud:cool:

eks mingi p?ev v?tan selle t?? ette siis.

Kasutaja avatar
Pikksilm
Veteran
Auto: G2, T2b

Lugemata postitus Postitas Pikksilm »

Tundub, et peab DIY teema tegema selle kohta :D Kui ?he korra lahti v?tad, siis teist korda teeb juba peast. K?ige keberniidim on makki k?tte saada. Mina j?tsin maki taguse kruvi panemata, siis saab selle raami teinekord k?tte nii, et makki ei pea ?ra v?tma ennem, vaid saab p?rast seestpoolt ?ra v?tta. :P
Ise olen ka armatuuri kaks korda lahti kakkunud, teine kord selle p?rast, et unustasin kindalaeka k?lge panemata.

Uki
Huviline
Telefon: 5209023
Auto: Passat B3 1.8 66kw -91, G3 -91

Lugemata postitus Postitas Uki »

Mina olen seda vist oma 7 korda k?ll juba l?bi teinud oma auto peal :D L?puks l?ks aega 10 minutit juba, aga siis mul polnud ka makki, mida k?lge tagasi panna.
German engineering in the house...

sprintt
Huviline
Telefon: 56150709
Auto: golf mk2 16v gti, golf mk2 1.3 swap 16v Gti, Honda civic 1.3 bike carbs

Lugemata postitus Postitas sprintt »

Algselt postitas: Uki
Mina olen seda vist oma 7 korda k?ll juba l?bi teinud oma auto peal :D L?puks l?ks aega 10 minutit juba, aga siis mul polnud ka makki, mida k?lge tagasi panna.
ma ka umbes sama palju:P
Kui kiirustama hakata siis on nukid l?hki;D
Iseenesest pole seal midagi keerulist t?esti:)
tulen ja lähen, kõik on ikka veel siin.

Martin48
Huviline
Auto: MB C220 CDI

Lugemata postitus Postitas Martin48 »

Algselt postitas: pikksilm
Kui ?he korra lahti v?tad, siis teist korda teeb juba peast. K?ige keberniidim on makki k?tte saada.
Ma olen ka ?ks 10 korda kindlasti seda laiali kakkunud... Mingi hetk oli tunne, et v?iks asja juba kinnisilmi teha! :D :P
Enda Golf'il on makk alla, sigaretis??taja koha peale viidud-kuidagi k?ep?rasem on nagu! Aga jh, keerulist ei ole seal k?ll miskit! ;)

tigekala246
Huviline

Lugemata postitus Postitas tigekala246 »

Algselt postitas: TaaviR
ei ole hullu midagi
siin aint loetud arv kruve, mul vanemate mazdal tuli terve armatuur maha v?tta soendusradika p?rast seal terve karbit?is kruve

sprintt
Huviline
Telefon: 56150709
Auto: golf mk2 16v gti, golf mk2 1.3 swap 16v Gti, Honda civic 1.3 bike carbs

Lugemata postitus Postitas sprintt »

Algselt postitas: TaaviR
ei ole hullu midagi
siin aint loetud arv kruve, mul vanemate mazdal tuli terve armatuur maha v?tta soendusradika p?rast seal terve karbit?is kruve
mitte sellesm?ttes ulme:)
sul on lihtsalt k?ik ?ks lause(st. et kirjavahem?rgid puuduvad):D
Aga noh see selleks.

[Muudetud: 2-4-2008 sprintt]
tulen ja lähen, kõik on ikka veel siin.

Prez
Huviline

Rsk t?na v?tsin lahti armatuuri, aga ingel [VW Bot: "Keel korda!"] spidotrossi k?ll k?tte ei saanud.
Minu meelst seal k?ll mingeid k?rvu ei olnud, tundus nagu et keerata tuleb seal mingit asja ja siis tuleb ?ra.
Igatahes sellele poindile pihta seal ei saanud,

K?ed kirimustusi t?is ja panin kokku tagasi:o

1990a spido on mul. Kui plokk on ?he pistikuga, kas siis pistik asub paremas nurgas p?hja all (analoogkella/tahoka all)?

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas pppp »

Algselt postitas: Prez
Rsk t?na v?tsin lahti armatuuri, aga ingel [VW Bot: "Keel korda!"] spidotrossi k?ll k?tte ei saanud.
Minu meelst seal k?ll mingeid k?rvu ei olnud, tundus nagu et keerata tuleb seal mingit asja ja siis tuleb ?ra.
Igatahes sellele poindile pihta seal ei saanud,
Lasknud siis k?igukasti poolt spidotross lahti - oleks saanud plokki rohkem armatuurist v?lja sikutada ning uurida, mismoodi tross seal k?ljes t?pselt kinni on.
1990a spido on mul. Kui plokk on ?he pistikuga, kas siis pistik asub paremas nurgas p?hja all (analoogkella/tahoka all)?
Jah.

?ks piltidega DIY link kah siia teemasse:
http://www.4130-products.com/step/remove/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

[Edited on 4-4-2008 by pppp]

zyc666
Huviline

Lugemata postitus Postitas zyc666 »

seal peaks olema mingi k?rva moodi asi k?ljes ikka ma ise l?kkasin k?e alt kus on kaitsmed selat rooli alt vahelt kuidagi k?e sinna vahele ja sin k?ega rahulikumalt kompida kui ma ?ieti m?letan on sela 1 k?rv mida tuleb all avajutada siis saada selle v?lja v?tta k?ige litsam et samal ajal kui otsid mida vajutada ja leiad midagi mida sab nagu vajutada siis proovi seda sama trossi spido plokkist eemale sikutada sikutada.
retsept kõigile kes viitsivad oma autot parandada ja korras hoida retsept (respekt)

Vasta

Mine “Elektroonika”