Esiklaasi puurimine?

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Algselt postitas: T6nis2
Tallinnas J?rvevana 232 klaasi teenendus.Tel.6502168
?ige asukoht:
ITF O? J?rve Autoklaasid
P?rnu mnt 232
11314 Tallinn
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

No jutt jummala ?ige. P?rnu MNT. Mul skeem ees et s?idan m??da j?rvevanat ja saabun firmasse J?rve Autoklaasid .Miks mitte siis eksida. Eelmise t?nava nimi ju suht sama.

Vader
Huviline
Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG

Lugemata postitus Postitas Vader »

Sillu7. Vaata uusriKkkad elavad teises maailmas. Mis nendel auto remondist pead vaja valutada.Mis siis et tuhandeid l?heb iga kuu liisingu makseteks. Kuid teema vana. Tallinnas J?rvevana 232 klaasi teenendus.Tel.6502168
Vaata sa oled asjast natuke valesti aru saanud ma ei ole just rikas, et autot ilma kaskota pidada
minul ei ole vahet mis juhtub minu jaoks maksab see auto 3000- eeki
aga mis sinu auto sulle maksab ilma kaskota?
vw ei hoia meid elus
meie hoiame vw elus

T6nis2
Huviline

Minu auto maksab praegu sa.40 tuh.98 a.ostsin 100 tuh.ga.Seega k?mne aastaga kaotus 60 tuh.Ainu?ksi kasko v?tab selle raha ?ra kahe aastaga.Pluss niiguinii auto oma v??rtus langeb.Kasko onvajalik kindlustunne uue auto puhul.Aga vaesem ei saa lubada endalelisaks igakuist3000 kr. v?ljaminekut.Niiet ikkagi l?petuseks ?tlen kaskotavad rikkamad.Klaasi vahetus Tln. P?rnu mnt.232.

Vader
Huviline
Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG

Lugemata postitus Postitas Vader »

Minu auto maksab praegu sa.40 tuh.98 a.ostsin 100 tuh.ga.Seega k?mne aastaga kaotus 60 tuh.Ainu?ksi kasko v?tab selle raha ?ra kahe aastaga.Pluss niiguinii auto oma v??rtus langeb.Kasko onvajalik kindlustunne uue auto puhul.Aga vaesem ei saa lubada endalelisaks igakuist3000 kr. v?ljaminekut.Niiet ikkagi l?petuseks ?tlen kaskotavad rikkamad.Klaasi vahetus Tln. P?rnu mnt.232.
keegi on sind ikka jubedalt hirmutanud 30 tuh aastas see kasko n??d k?ll ei ole
minu masinal on see 10000.- aastas ja see on t?is kasko
seega on see 834.- eeki kuus
Kui ma juba aastas kaks korda esiklaasi vahetan on see raha ennast tagasi teeninud
kuna klaasiring on minujaoks 0.- eeki
vw ei hoia meid elus
meie hoiame vw elus

T6nis2
Huviline

Ma sain aru et sul l?heb 3000 kr. kuus makse. No ei l?he jah, ?ige. Omavastutus on vist 3000. Aga see juba teine teema.?rme kaskost rohkem r??gi.

marx001
Huviline
Telefon: 56791733

Re: Esiklaasi puurimine?

Lugemata postitus Postitas marx001 »

kaevaks siis vana teema uuesti välja ja uuriks, et kus soovitate esiklaasi Tallinnas puurima minna ja mis hetkel ka hinnad on?
Tel: 56791733

Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi ja kodulehe admin
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

marx001 kirjutas:kaevaks siis vana teema uuesti välja ja uuriks, et kus soovitate esiklaasi Tallinnas puurima minna ja mis hetkel ka hinnad on?
Kindel koht on Smartservice aga hinna headusest seal ei tea.
http://auto.smartservice.ee/?lang=est&m ... ndus&m3=80" onclick="window.open(this.href);return false;

[ Postitus tehtud Android'i kaudu ] Pilt
Viimati muutis HawkHill, 25 Juun 2012, 21:06, muudetud 1 kord kokku.

wolkar3
Huviline
Auto: VW Passat 2.0, Highline 2001, bensiin, 85 KW

Lugemata postitus Postitas wolkar3 »

Kevade poole sai sinna hellatud ja uuritud. Öeldi, et nemad võivad augu(d) puurida, aga mingit garantiid ei anna. Jätsin asja sinnapaika, ootan kui päris ämblikuvõrguks muutub või pollar nokkima hakkab ja siis panen uue klaasi. Juhipoolne vaateväli on hetkel normaalne.

Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi ja kodulehe admin
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

wolkar 3 kirjutas:Kevade poole sai sinna hellatud ja uuritud. Öeldi, et nemad võivad augu(d) puurida, aga mingit garantiid ei anna. Jätsin asja sinnapaika, ootan kui päris ämblikuvõrguks muutub või pollar nokkima hakkab ja siis panen uue klaasi. Juhipoolne vaateväli on hetkel normaalne.
Ma ütleks, et see ju loogiline, et garantiid ei anna. Kuna tegu klaasi vigastuse-deformatsiooniga siis keegi ei näe ju väliselt, millised sisepinged klaasis veel võivad olla. Mul oma autol üks täkes parandatud ja ka 2 tuttaval ja kõik ok siiani. 25 euri või ka vähem ehk, on igaljuhul proovimist väärt, võrreldes originaal klaasi hinnaga. Hiinakatest ei räägiks.

[ Postitus tehtud Android'i kaudu ] Pilt

Vasta

Mine “Kere & Sisu”