armatuuri valgusti ei t??ta

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kihlevere
Huviline
Telefon: 58171382
Auto: Passat 1.9tdi

armatuuri valgusti ei t??ta

Lugemata postitus Postitas Kihlevere »

lugu siis selline
maailma k?ige lollim viga tegelikult selline et kohati on viga ja kohati ei ole
nimelt kui auto panen k?ima keeran tuled peale siis vahest ei l?he armatuuri tuled p?lema s?idan paar kilti maha siis iseenesest aktiveeruvad. ja sama jama on ka istmesoojendusega m?nikord paned plaks t??tab teinep?ev mitte midagi s?idan sada kilti maha siis l?heb tagumiku alune kuumaks siis meenub et ingel [VW Bot: "Keel korda!"] hommikul ju proovisin tagumikusoojendajat :P
niipalju v?in ?elda et neid l?liteid kui ma mudin ja kl?bistan nendest tolku ei ole ikka tuled ja viled t??le ei hakka
kas diagnostika n?itab selise lollaka vea v?i mitte????
v?i ?kki keegi teab lahendust
ahsoo autoks on 98 aasta passat
romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Mul sarnane probleem '94a Golf3ga, et armatuuri tuled t??tavad oma suva j?rgi, kusjuures imelik on see, et kella ja kilomeetritabloo p?leb ilusti spidokal :(
alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

tulede puhul kahtlustaks tuledel?litit
andreisavo
Huviline

Lugemata postitus Postitas andreisavo »

v?ib ka olla et tuled ei saa korralikult ?hendust!! ma pidin oma golf 3 l vastu armatuuri l??ma vahepeal et n?idikubloki tuled p?lema l?heks! :)

sai n?idikublokk maha v?etud ja pirnid ja pirni pesad ?le vaadatud ja vist isegi vahetasin pirnid v?lja!!!

hetkel k?ik funkab :)
Krisss
Huviline

Lugemata postitus Postitas Krisss »

Kui tark elektroonik seal teenenduses, siis peaks hakkama saama k?ll. Endal oli probleem elektriakendega ja viskas diagnosti taha, ?tles: "Arvuti n?itab, et mass puudub"
Hakkas otsima ja viga oli peagi k?es.
Kuigi tasuks ennem ise see rooli alune lahti v?tta ja vaadata tulede l?litit ning neid juhtmeid seal.
Vb ise isoleeritud ja ei anna ?hendust.
Igaks juhuks v?id lahti v?tta ukse piidal olev liist ja vaadata kas juhi jalgealune on m?rg v?i mitte. Passatite n?rk koht on see, et seal juhtmed l?bi m?danevad.
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...
raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

Algselt postitas: romeoD
Mul sarnane probleem '94a Golf3ga, et armatuuri tuled t??tavad oma suva j?rgi, kusjuures imelik on see, et kella ja kilomeetritabloo p?leb ilusti spidokal :(
kas sul teised tuled mujal p?levad n?iteks el akende l?liti soojanupud kui need p?levad siis taustavalguse pirnidel si.. ?hendus aga kui need kah kutud siis kuskil tilluke l?his.
viljandi mölamies
Kihlevere
Huviline
Telefon: 58171382
Auto: Passat 1.9tdi

Lugemata postitus Postitas Kihlevere »

selge probleem lahendatud.......miski elektrik k?is ?le ma ei j?udnud s?veneda mis probleemiks oli...jube kiire oloi sel p?eval
igatahes t?nuhjete eestd vi
Vasta

Mine “Elektroonika”