K: Passati (2005) suunatulede n?idik ei t??ta

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Reporter
Huviline

K: Passati (2005) suunatulede n?idik ei t??ta

Lugemata postitus Postitas Reporter »

Tervist k?igele!

Probleem selles, et plaanis uus auto soetada - VW Passat Comfortline 2005, aga liikuril on ?ks pisikene ja samal ajal kulukas viga.

Probleem selles, et ?ks armatuuris asuvat suunatulede osutit ei t??ta, ja samal ajal k?ik v?ljaspool asuvad lambid vilguvad 100% ?ige.

Pilt

Saksa autos mulle ?eldi, et tuleb vahetada kogu spidomeetriplokk mis maksab 6300 krooni + 1800 t??tasu.

Kas keegi on sellega probleemige veel kokku puutunud?
My Fast likes to keep things LIGHT © Reporter Edition
Krisss
Huviline

Lugemata postitus Postitas Krisss »

Pole k?ll kokku puutunud, kuid teenendused ?tlevad seda, mis neile kasulikum on. ?eldi ka eelmisele omanikule, et l?heb 20 000 et saada elektriaknad t??le. Viga oli ?hendust mitte andvates juhtmetes. Raha kulus selle avastamisele 300.-
Edasine oli enda vaev. Ei tea t?psemalt selle probleemi kohta ?elda, kuid usun et seda asja saab odavamalt likvideerida.
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Las siis m??ja laseb need ?nnetud 8,1 kilo hinnast alla ja lase ?ra vahetada v?i laseb selle ise teha. Ilge asi n??d paarisaja tuhhisest hinnast 10 tuhhi alla teha.

Ja ega esinduses mingi raadio mehhanikud ei t??ta, et kisuvad aga peen elektoonika plokke lahti, kimavad tevalosse ja kukuvad suvaliselt dioode vahetama. Ehk mingi traatsaba suudakski v?ibolla vigase jubina tuvastada, kuid kas oled kindel, et hiljem ka ?lej??nud funktsioonid t??sse j??vad (nt. immo) ja l?puks oled ikka sunnitud uue ostma.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Reporter
Huviline

Lugemata postitus Postitas Reporter »

Algselt postitas: jussike
Las siis m??ja laseb need ?nnetud 8,1 kilo hinnast alla ja lase ?ra vahetada v?i laseb selle ise teha. Ilge asi n??d paarisaja tuhhisest hinnast 10 tuhhi alla teha.

Ja ega esinduses mingi raadio mehhanikud ei t??ta, et kisuvad aga peen elektoonika plokke lahti, kimavad tevalosse ja kukuvad suvaliselt dioode vahetama. Ehk mingi traatsaba suudakski v?ibolla vigase jubina tuvastada, kuid kas oled kindel, et hiljem ka ?lej??nud funktsioonid t??sse j??vad (nt. immo) ja l?puks oled ikka sunnitud uue ostma.
Jep, hind on juba all, aga probleem on ikka olemas.

Olen rahutu veel seep?rast, et mu praegusel autol spidomeetri n?idiku m?lu asub just selles spidoplokkis ja kui seda ?ra vahetada, siis auto hakkab n?itama uued l?bis?idu n?itused.

Kus see ?lesmainitus m?lu asub uuel Passatil?

Veel kogemusi?
My Fast likes to keep things LIGHT © Reporter Edition
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Uute kellade paigaldusega k?ib kaasa softi, immo koodide ja tegeliku l?bis?idu peale lugemine. Arvasid t?esti, visatakse uued kellad peale ja antakse "0" l?bis?iduga auto k?tte.;D Ega siis keegi kolm tundi (1800 EEK) kellasi ei vaheta, suurem osa ajast l?hebki progemise peale online ?henduses tehasega.
K?ik esinduses tehtavad ametlikud t??d l?hevad tehase andmebaasi kirja ja ?kski l?bis?it ei l?he kaduma.

[Muudetud: 21-10-2008 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Vasta

Mine “Elektroonika”