klaasipesu vedelikku lastes sahin k?larites....

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
--metanol--
Huviline

klaasipesu vedelikku lastes sahin k?larites....

Lugemata postitus Postitas --metanol-- »

klaasipesuvedeliku lastes k?ib samal ajal sahin k?larites. mida k?vemaks on maki pealt pandud seda k?vemat sahinat teeb. Millest tingitud?

Stollu
Huviline
Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stollu »

Algselt postitas: --metanol--
klaasipesuvedeliku lastes k?ib samal ajal sahin k?larites. mida k?vemaks on maki pealt pandud seda k?vemat sahinat teeb. Millest tingitud?
sellesm?ttes nagu loogiline ju et k?vemat h??lt teeb , k?lar ongi ju helilainete edastamiseks...

sahiseb kindlasti raadiot kuulates , nagu mossedel oli , nii kui kojamehed t??le panid , k?is kojameeste liikumine k?larist l?bi.... eks seal massiga midagi seotud on maki taga on ikka k?ik massid korralikud ?hendatud...lisamass ja raadiokanalite m?lu juhe jne .

endal oli kunagi fordiga , nii kui hoovi s?itsid siis l?i l?bi teleka kohe , vaadata ei saanud ja ?htul salaja s?itma minna ka ei saanud , sest nii kui k?ivitasid , nii jooksid jutid teleka ekraanil :) kas ta mitte mootorimassiga midagi seotud pole

airfrance1
Huviline
Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus

Lugemata postitus Postitas airfrance1 »

Mul j?lle siuke teema, et kui auto k?ima panen, siis l?bi hiljuti paigaldatud tagak?larite hakkab tulema undamine/pinin ja sageduski muutub mootori p??retega sama moodi. Suht h?iriv on kui muusika vaiksemalt k?ib. K?vema vol??mi juures seda kuulda pole.
Arbuus driver since 2010

Stollu
Huviline
Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stollu »

Algselt postitas: airfrance1
Mul j?lle siuke teema, et kui auto k?ima panen, siis l?bi hiljuti paigaldatud tagak?larite hakkab tulema undamine/pinin ja sageduski muutub mootori p??retega sama moodi. Suht h?iriv on kui muusika vaiksemalt k?ib. K?vema vol??mi juures seda kuulda pole.

ingel [VW Bot: "Keel korda!"] ma ei m?leta aga keegi seletas kunagi lahti , miks autop??rded , pininana k?larites v?ljendub , nagu oleks meeles , et mootori mass selline p?imitud vasest lint :) ja kas pole mitte mootoril ka lisamass, ei m?leta t?esti , see oli oma 12 aastat tagasi kui mosse veel peres oli :) n?uka aeg noh :)kes seda aega m?letab

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Kuskil on mass puudu, midagi valesti ?hendatud (n?it. k?lari miinused on ?hendatud raadio korpusesse) v?i aitab h?iresummutus kondensaatori lisamine (v?hemalt mossedel oli nii).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

aknapesuri mootoril ehk pumbal on harjad kulunud ja kaarleek harjade ning kollektori vahel liiga suur.

chazz
Huviline

Lugemata postitus Postitas chazz »

Algselt postitas: airfrance1
mul oli sama jama, et p??retega pinin t?usi. p?rast geneka remonti j?i pinin oluliselt vaiksemaks.

Vasta

Mine “Elektroonika”