H?da Salongi Puhuriga!!! LAHENDATUD!

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Suletud
airfrance1
Huviline
Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus

H?da Salongi Puhuriga!!! LAHENDATUD!

Lugemata postitus Postitas airfrance1 »

On siis j?rgmine probleem, et puhuril t??tab ainult aste nr4. Autoks on Vento VR6 Termotronic s?steemiga. Olen proovind ise igat pidi lahendust leida. K?ll proovisin vahetada ventilaatori k?rval asunud astmete reguleerimise plokki ehk vist Series Regulatorit. Siis ?ritasin m?ssata keskkonsoolis oleva ploki l?litiga, samuti v??nasin klemmi, aga asjata. N??d siis proovisin ka keskkonsoolis olevat kogu Termotronicu plokki ?ra vahetada. Ka see ei andnud tulemust. Ka kaitse nr 6 ehk puhuri kaitse on terve. Seega puhur t??tab ikka veel ainult astmel nr 4 ja 1,2 ning 3-s aste on kutud.

Kas keegi targem pea oskab mind kuidagi veel aidata? Puhuri 4.-s aste funkab igatahes normaalselt.

Abi!? Ait?h ;D

[Muudetud: 2-11-2008 airfrance1]
Arbuus driver since 2010
T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Kas need kolm esimest k?iku kadusid korraga?Kuid siiski kontrolli m?ttes(olgugi et vahetasid nn.regulaatorit vendi k?rval)silda termo kaitse korraks.kaotada pole midagi ja proovi siis.Kaitsmega pole loomulikult midagi pistmist,kuna 4-as. ju t??tab.
airfrance1
Huviline

Korraga kadumise kohta pole mul k?ll aimu, sest juba auto ostmisel need ei t??tand. Seda sildamise asja v?iks proovida k?ll, kuid ise selle tegemist ei m?ika :D Tartusse tulen siis vaatan, ?kki keegi aitab. Siiski v?ga tahaks asja t??le saada, sest k?lmad ajad on juba k?es ja 4.-nda astmega on jube n?me kogu aeg s?ita.
Muidu kas see, et auto kogu aeg uduseks l?heb seest, on s?steemi viga. Kas kuskilt lekib? Tartu maanteel n?iteks oli nii, et s?idan, siis aknad ja just minu ehk juhi poolne aken t?mbas kogu aeg uduseks. Teised olid nagu normaalsemad. Taga aken l?ks ka aeg ajalt uduseks. Esi klaas eriti ei l?inud. Kui siis ka vasak poolne nurk veidi. Kas haiseb lekke j?rgi? Ja mida sel puhul teha?
Arbuus driver since 2010
T6nis2
Huviline

Uduseks j??b ehk mingi ca 5mindi s?idu jooksul.Kas siis kaob ?ra?Kas olenematta kuivast ilmast v?i mitte.Vihmase ilma korral oleme ju k?ik niisked kuid sel juhul on ka udu teistsugune(?htlane salongis).Jutu m?te et vist salongi radikas lekib.Samas ?ra torma otsima seda et kas p?rand on m?rg.Ta ei tilgu vaid kergelt immitseb,piisaks udu tekitamiseks.
airfrance1
Huviline

Udu tekib nii, et vaikselt kattub aken ja siis lasen ainsa ehk 4-nda astmega m?ne sekiga akna puhtaks ja mingi 5 kuni 10 minuti p?rast tekib j?lle midagi.
Arbuus driver since 2010
T6nis2
Huviline

Kas siiski mingit imalat l?hna ei tunne,kas v?i mingil hetkel? Oletan et noorel mehel haistmine 100 prossa korras.Samas mis arvad siiski termo l?histamisest.J??me ootele.
raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

kui puhur ei t??ta ja siis uduseks l?heb ei ole leke vaid sinu hinge aur;):)
leke ikka siis kui puhumisega (T?nise soov EDIT: ) udu ?ra ei l?he v?i hoopiski juurde tekib.

[Muudetud: 26-10-2008 raiku]
viljandi mölamies
airfrance1
Huviline

Nii, sai n?dalavahetusel auto esimese omanikuga Eestis veidi juttu puhutud ning tean n??d, et tema vahetas ?ra salongi radika t?iesti uue vastu. Sellega ei tohiks nagu probleeme olla. Samas olen juba n?nda aega t?heldanud, et jahutusvedelikku kipub pidevalt v?henema. Paar n?dalat tagasi panin jahutusvedeliku maksimumini kuid t?na hommikul kontrollides oli tase k?vasti alla miinimumi. Kuskil s?steemis peab olema ikka t?sine leke. Kuidas see lekkiv koht k?ll ?les leida.
Arbuus driver since 2010
RKsilver
Veteran
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

egas midagi, lammutad plastikuid natuke, puhuri korpuse otsid ?lesse, samas ma ei tea kas termotroinic vms tal soojendusradikas asub salongis ?

kui ja siis ikka otsid selle korpuse ?lesse ja hakkad alt katsuma kas on m?rk v?i ei, kui ei leki ja n?ed ka, et ei saa kusagilt v?lja seda ?hku immitseda siis vast 1mm l?bim??duga auk korpuse p?hjas ei h?iri sul midagi, enda golfil tegin nii selgeks, et kust mul jahutusvedelik kaob koos survega ja miks klaasid uduseks t?mbasid..
auk sellep?rast, et siis n?ed kas sealt immitseb vedelikku v?i ei..

samas siis peaksid sa koguaeg tundma ka magusa l?hnalist haisu .

nuusuta korra dosooli siis saad aru mida m?tlen :P

[Muudetud: 28-10-2008 RKsilver]
airfrance1
Huviline

Nonii, t?na ?nnestus mul l?puks oma probleemile l?plik lahendus saada.
Nagu olen kirjutanud, siis vahetasin kunagi ?ra Series Regulatori ja sellest polnud m?hkugi kasu. Tagasi ei saanud seda ka anda ning asi j?i riiulisse vedelema. Eelmine nv vahetasin ?ra aga Termotronicu nuppude ploki keskkonsoolis ja pettumuseks ei hakkand ka see lahendus t??le. T?na siis m?tlesin, et prooviks uuesti k?lge seda uut Series Regulatorit. Panin uue jupi paika ning Voilaa, t??le sain ning n??dsest on mul j?lle k?ik 4 puhuri astet olemas. Nii siis oli probleemiks nii l?bi l?inud Series Regulator kui ka keskkonsooli l?litite plokk.
Viimane v?ike mure on vaid see, et puhur ise krigiseb suht suurel m??ral eriti 1, 2, ja 3 astmel. Kas tuleks kuidagi puhurit ennast ?litada, kuna ta tundubki nagu kuiv ning kas ?ldse saab seda ?litada? Mida teha :cool:
Arbuus driver since 2010
T6nis2
Huviline

Kust selline arusaam et l?bi oli ka keskkonsooli l?litite blokk. Ventika esimest kolme astet reguleerib siiski ainult see v?ike blokk vendi k?rval.Samas v?ib t?esti olla ka mitu viga korragakui pole eelmisi vigu k?rvaldatud ja korjatakse uusi juurde.
airfrance1
Huviline

Aga nii oli, et kui v?ikse ploki vendi k?rval ?ra vahetasin, ei andnud asi mingit tulemust. Peale keskkonsooli l?litite ploki vahetust ka ei funkand teist moodi, kuna mul oli k?ljes veel vana v?ike plokk. Peale j?rjekordset v?ikse ploki vahetust juba olemas olnud uue ploki vastu hakkas aga s?steem koheselt t??le. Nii olid siis lood minu s?steemiga :) V?hemalt n??d asi t??tab!
Arbuus driver since 2010
T6nis2
Huviline

R??gi selgelt sellest et mis siiski vaja oli vahetada. Remontijad tahavad ka kogemusi saada.Kas ikkagi siiski termo andur plokis??
airfrance1
Huviline

Vahetasin siis just need kaks asja, millest kohe antavas teemas pildid ?leval. Kui need samad asjad ?kshaaval vahetasin, polnud mingit kasu, aga kui m?lemad olid v?lja vahetatud, siis sain l?puks probleemist lahti ;D

http://www.vwklubi.org/forum/viewthread.php?tid=38093
Arbuus driver since 2010
Suletud

Mine “Elektroonika”