K: Hiline s??de
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K: Hiline s??de
Et siis palju umbes maksab orienteeruvalt s??te reguleerimine ja kaua aega v?tab? Autoks siis 98' Passat 1.9TDI 81kw
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 142 korda
- Tänatud: 39 korda
Vahetevahel aitab ka k?tusefiltri peal oleva tagasivoolu klapi vahetus. Seal k?ljes on kaks kummitihendit mis filtriga kokkupuutes puruneda v?ivad. Endal on 81KW mootoril samad s?mptomid mis sinu autol, see klapp ja uued kruviklambrid juba ostetud, aga pole viitsind ?ra vahetada. Eks siis n?is kas on abi kui vahetan. Hetkel lihtsalt mootor tahab hommikul paar p??ret saada enne kui k?ivitub ja kui k?ivitub siis algul paar potsu ei l?? nagu korralikult k?ik p?tid. Aga p?eva peale on veerandi p??rde pill. Eels??tek??nlad ja piibud on vahetatud ja kasu ei olnud (otsest).
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 142 korda
- Tänatud: 39 korda
Minu autol (ka 81KW) aitas n?iteks halva hommikuse k?ivitumise vastu starteri vahetus. N??d on hommikul poole p??rde pill. Enne seda j?udsin muidugi vahetada k?tusefiltri, klambrid, tagasivooluklapi, eels??tek??nlad, piibud, juhtmed, aku:) Aga noh, eks autot tuleb ikka hooldada ka ju ja ega uued jupid kunagi paha tee siis, ikka head.
Eks siis manalateel starter ei j?udnud enam mootorit piisavalt kiiresti ringi ajada ja ei tekkinud vajalikku kompressiooni, et kohe mootor hetkeliselt k?ima l?heks ja siis ta nagu puterdaski alguses natuke.
Eks siis manalateel starter ei j?udnud enam mootorit piisavalt kiiresti ringi ajada ja ei tekkinud vajalikku kompressiooni, et kohe mootor hetkeliselt k?ima l?heks ja siis ta nagu puterdaski alguses natuke.
-
- Huviline
- Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw
hm ei v?ida vastu ka teistele s?mptomitele mis siin pakkutud aga isiklikust kogemusest tean oma 1,9tdi 81kw AFN mootoriga et k?ige pealt kontrollin m?rgid ?le kuna ?ld juhul kulub mul alumine hammasratta see poolkuu ?ra ja sellest tuleneb kah hiline s??de ja nattuke raskentatud k?ivitamine .. ise olen selle tee l?bi k?inud k?ll eels??te k??nlaid vahetanud ja filtri peal seda tagasi laske klappi ja vahetasin paagi seest selle liikuva toru ?ra koos k?ige kuna see oli kulunud kui alla poole paagi oli hakkas ?hku v?tma juurde aga n??d olen ainult k?ibi ?ra vahetanud ja k?ik korras kohe ja ootan oma aega et saaks minna v?ntv?lli otsa freesima.
:):)ja kui kellegil midagi aru saamatuks j?i siis v?in ps kah vastata