K: Hiline s??de

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
BadBoy
Huviline

K: Hiline s??de

Lugemata postitus Postitas BadBoy »

Et siis palju umbes maksab orienteeruvalt s??te reguleerimine ja kaua aega v?tab? Autoks siis 98' Passat 1.9TDI 81kw

Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Wizard »

seda pead k?sima kuskilt diisli keskusest mitte foorumist
vaata oma pealkiri ka ?le

[Muudetud: 7-12-2008 Wizard]

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 142 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Milles see "hiline s??de" avaldub kui saladus ei ole? Eks see reguleerimine maksa v??ringus 500 krooni umbes.

BadBoy
Huviline

k?ivitab pikemalt ja eriti siis kui on pikemat aega seisnud (ntx. hommikune k?ivitamine)

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Kui on s??de hiline on sinakas toss t?hik?igul. Pikk k?ivitus viitab pigem sellele et k?te miskil p?hjusel vajub alla ja v?tab ?hu sisse.Enne pumpa on l?bipaitev voolik. Vaata kas ?hu mulle on sees vahetult peale k?ima minemist.

BadBoy
Huviline

hommikuti kui k?ima panna, siis mingi aeg laseb valget, aga kui paar minutit k?ib, siis kaob ?ra.

tobimarg
Huviline

Vahetevahel aitab ka k?tusefiltri peal oleva tagasivoolu klapi vahetus. Seal k?ljes on kaks kummitihendit mis filtriga kokkupuutes puruneda v?ivad. Endal on 81KW mootoril samad s?mptomid mis sinu autol, see klapp ja uued kruviklambrid juba ostetud, aga pole viitsind ?ra vahetada. Eks siis n?is kas on abi kui vahetan. Hetkel lihtsalt mootor tahab hommikul paar p??ret saada enne kui k?ivitub ja kui k?ivitub siis algul paar potsu ei l?? nagu korralikult k?ik p?tid. Aga p?eva peale on veerandi p??rde pill. Eels??tek??nlad ja piibud on vahetatud ja kasu ei olnud (otsest).

BadBoy
Huviline

mul ka ainult hommikuse k?ivitusega tavaliselt viskab valget, aga eks anna teada kas oli kasu sul peale nende vidinate vahetust

tobimarg
Huviline

Minu autol (ka 81KW) aitas n?iteks halva hommikuse k?ivitumise vastu starteri vahetus. N??d on hommikul poole p??rde pill. Enne seda j?udsin muidugi vahetada k?tusefiltri, klambrid, tagasivooluklapi, eels??tek??nlad, piibud, juhtmed, aku:) Aga noh, eks autot tuleb ikka hooldada ka ju ja ega uued jupid kunagi paha tee siis, ikka head.
Eks siis manalateel starter ei j?udnud enam mootorit piisavalt kiiresti ringi ajada ja ei tekkinud vajalikku kompressiooni, et kohe mootor hetkeliselt k?ima l?heks ja siis ta nagu puterdaski alguses natuke.

mix17
Huviline
Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw

Lugemata postitus Postitas mix17 »

hm ei v?ida vastu ka teistele s?mptomitele mis siin pakkutud aga isiklikust kogemusest tean oma 1,9tdi 81kw AFN mootoriga et k?ige pealt kontrollin m?rgid ?le kuna ?ld juhul kulub mul alumine hammasratta see poolkuu ?ra ja sellest tuleneb kah hiline s??de ja nattuke raskentatud k?ivitamine .. ise olen selle tee l?bi k?inud k?ll eels??te k??nlaid vahetanud ja filtri peal seda tagasi laske klappi ja vahetasin paagi seest selle liikuva toru ?ra koos k?ige kuna see oli kulunud kui alla poole paagi oli hakkas ?hku v?tma juurde aga n??d olen ainult k?ibi ?ra vahetanud ja k?ik korras kohe ja ootan oma aega et saaks minna v?ntv?lli otsa freesima.:):):)ja kui kellegil midagi aru saamatuks j?i siis v?in ps kah vastata

Vasta

Mine “Elektroonika”