probleem b3 taga kojamehega
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
probleem b3 taga kojamehega
k?simus selline mis viga v?iks olla kui vett lasta siis taga kojamees ei toimeta ja kui l?litist t??le panna siis on kuulda et rele kl?psub aga kojamees ei t??ta.mootor on ise t?? korras ja kui pistiku keeran teist pidi siis t??tab koguaeg.
-
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 2 korda
R??gime me pistikust, mis tagaluugi sisemise katte all vasakul?Algselt postitas: Meelis47
pigem ma arvant et ?ks toide ei j?ua kohale ja see ei j?ua taha pistikuuse mis on vasakul katte all.
mul on olemas ka teine mootor mis on t?? korras aga kui k?lge panen siis ei toimeta sama moodi mis esimene.
Kui nii, siis panustaks eelmainitud luugi ja kere vahel olevas k?ris katkenud juhtmele...
Iseenesest vasakul pagassi nurga kandis peaks kuskil olema luugi juhtmesarja ja kere oma vahelised pistikud. V?ib ju sealt ?ra m??ta, kas kangi vajutades vool tuleb juhtmele, ja kui tuleb, aga mootorini ei j?ua, siis on ju selge. Juhtme v?rvide j?rgi ei tohiks v?ga raske olla seda juhet leida. V?rv sama, mis ?leval, ma julgen pakkuda.
Relee v?ib jebida k?ll. Proovi, ?henda 15 ja 53 ots omavahel ?ra ja vaata kas vool j?uab taha. Skeemi leiad muidu http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page09_b3" onclick="window.open(this.href);return false;
[Muudetud: 11-4-2009 darkraver]
[Muudetud: 11-4-2009 darkraver]
hardstyler