probleem g3 elektriakendega LUKKU
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
probleem g3 elektriakendega LUKKU
vasakpoolsed aknad ei t?use enam ?ldse ?les(juhipoolset ?ritades ?les t?sta hakkas katuseluugi mootor pl?gisema, kuid see l?ppes ja enam ei tee mitte midagi[luuk t??tab])... k?rvalistuja l?liti laseb ainult akna alla, juhi poolt saab ?les kerida... ning tagumisi aknaid saab ainult eest kerida...
?kki keegi oskab aidata??
[Muudetud: 4-6-2009 -alar-]
?kki keegi oskab aidata??
[Muudetud: 4-6-2009 -alar-]
k?ik l?litid(va juhi oma) lasevad ainult akent alla(?les ei t?sta, ning ainult parempoolseid) kuhu ma need ?hendan, juhi oma(parempoolne nupp) t?stab ja langetab ainult parempoolseid aknaid(kui nupu ?mber t?stan)
kas ja kus mingi aju sellel on, sest kesklukuga on t?stukid ?hendatud?
ja veel katuseluugi mootor ?les t?stab, kuid t?iesti lahti luuki sujuvalt ei tee(j?nksutades tuleb lahti ja veel tuleb ka lahti selle kaasasoleva v?ndaga)
aknad hetkel pooleldi lahti ja oleks vaja need kinni saada!!!
kas ja kus mingi aju sellel on, sest kesklukuga on t?stukid ?hendatud?
ja veel katuseluugi mootor ?les t?stab, kuid t?iesti lahti luuki sujuvalt ei tee(j?nksutades tuleb lahti ja veel tuleb ka lahti selle kaasasoleva v?ndaga)
aknad hetkel pooleldi lahti ja oleks vaja need kinni saada!!!
ma oletan et sul siis ka sama jama... ma oletan et esi ustes on ajud mis juhivad vastavalt vasakut ja paremat poolt(aga kui ma eksin siis on ka tagumistel t?stukitel oma aju)Algselt postitas: joss1357
kuidas sa sellest katuseluugimootori pl?gistamisest lahti said?
mul endal sama asi vasakut tagumist akent (?ritades langetada/t?sta tulutult) et hakkab katuseluuk hoopis sulguma ja pl?giatama niisama.
ma soovitan sul t?stuk maha v?tta ja testida kas mootor korras, kui see korras siis viga selles jublakas mis mootori t??d kontrollib...
-
- Huviline
- Telefon: 55587693
- Auto: VW vento 1.9TDI 66kw 94a. Volvo C70 2.3T5 ca 200kw
releed ja v?rgid olid korras. vigane oli juhtmestik mis asub kere ja ukse vahelises kohas, mida kaitseb see kumm nende ymber.
igatahes seal olid poolte juhtmete isolatsioon katki ja m?ned isegi ?ra murdunud. nyyd k?ik aknad korras peale juhiakna millel tross l?heb tuksi koguaeg ( juba kolmas kord vahetada ja nyyd j??b nii nagu on).
igatahes seal olid poolte juhtmete isolatsioon katki ja m?ned isegi ?ra murdunud. nyyd k?ik aknad korras peale juhiakna millel tross l?heb tuksi koguaeg ( juba kolmas kord vahetada ja nyyd j??b nii nagu on).
juhiakna uus tross pidi maksma 500eeku...Algselt postitas: joss1357
releed ja v?rgid olid korras. vigane oli juhtmestik mis asub kere ja ukse vahelises kohas, mida kaitseb see kumm nende ymber.
mul oli tagumise ukse vahel voolujuhe katki ja juhi t?stuki mootori klemmid olid ?ra paindunud kuidagi ja ei andnud enam ?hendust...
n??d siis tagumine korras ja esimene ka kuid juhtus mingi ?nnetus ja t?stuk hakkas tagurpidi kerima(?les=alla ja alla=?les)...
v?ib vist teema lukku panna