Airbagi tuli
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Airbagi tuli
Tere!
Kas leiduks Tartus kedagi kes kustutaks airbagi veakoodi ?ra? Autoks on Golf 3 1.8 66kw.
Ette t?nades!
Kas leiduks Tartus kedagi kes kustutaks airbagi veakoodi ?ra? Autoks on Golf 3 1.8 66kw.
Ette t?nades!
Nojap, ei tahaks niisama v?lja kakkuda, tore oleks kui ta t??taks
sest probleemi tegelikult s?steemis endas pole. Airbagil k?is lihtsalt korra pistik tagant ?ra kuna vahetasin s??teluku p?hja ja p?rast k?isin ilma bag'ita s?itmas, sest rool oli vaja otseks panna ning selle tagaj?rjel ka see veakood.

Kas t?esti inimelu eest paar sotti v?lja k?ia on liig raha.Algselt postitas: taasti
Selge, uurin seda asja siis. Mingit suurt raha ka selle tulukese kustutamise eest ei taha v?lja k?ija.
Sul ei ole vaja ju kustutada tuld, sul on vaja Airbagi s?steem taas t??le saada. Tulukese p?ledes padjad ei rakendu avarii korral ja siinohal rahaga koitada pole k?ll ?ige koht. Pigem j?tke m?ni Lj?tti Spolla panemata, millest pole absull mimgit kasu auto juures:P
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 587 korda
Oled sa kindel?Algselt postitas: alts20
Tulukese p?ledes padjad ei rakendu avarii korral
Ise tean inimkatset, kus bagi tuli p?les ja arvuti v?itis bagi aju riket (ei lasknud ajusse sissegi), ometigi (?nneks ) avanesid bagid ja t??tasid v??d. Tegu oli k?ll audi S6-ga, VAG seegi.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: g4 variant `05
- Tänanud: 1 kord
See on k?ll huvitav. Ma siin ei vaidle ega midagi aga mina olen ka arusaanud, et kui tuli p?leb siis b??gid ei t??ta.Algselt postitas: jussike
Oled sa kindel?
Ise tean inimkatset, kus bagi tuli p?les ja arvuti v?itis bagi aju riket (ei lasknud ajusse sissegi), ometigi (?nneks ) avanesid bagid ja t??tasid v??d. Tegu oli k?ll audi S6-ga, VAG seegi.
Aga n??d lausa hakkas huvitama, et hakka v?i asja uurima.

Br.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 587 korda
Ega minagi alguses ei uskunud seda, aga kui tuttav palus bagi tuld kustudada ja aju ei v?tnud ?hendust, soovitasin talle revalisse minna ja uus aju osta. Kuid paar p?eva hiljem suutis ta kevad p?ikesest pimestatuna ?he Bentley Arnage ?ra tappa, m?lemad l?ksid mahakandmisele, kutt astus audist v?lja ja p?hkis airbagi tomu ?lgadelt.
J?relikult terved ahelad t??tavad edasi.
[Muudetud: 25-5-2009 jussike]
J?relikult terved ahelad t??tavad edasi.
[Muudetud: 25-5-2009 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Mul on just vaja kustutada tuli, ehk veakood vaja ?ra kustutada. Ahelad ise on korras, nagu eespool mainitud k?is lihtsalt pistik korra tagant ?ra ainult.Algselt postitas: alts20Kas t?esti inimelu eest paar sotti v?lja k?ia on liig raha.Algselt postitas: taasti
Selge, uurin seda asja siis. Mingit suurt raha ka selle tulukese kustutamise eest ei taha v?lja k?ija.
Sul ei ole vaja ju kustutada tuld, sul on vaja Airbagi s?steem taas t??le saada. Tulukese p?ledes padjad ei rakendu avarii korral ja siinohal rahaga koitada pole k?ll ?ige koht. Pigem j?tke m?ni Lj?tti Spolla panemata, millest pole absull mimgit kasu auto juures:P