G3 tiivakaarte paigaldus?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
G3 tiivakaarte paigaldus?
lugu siis selline et oleks soov paigaldada tiivakaared oma autole kuid samas sooviks et sinna plastiku alla ei koguneks vesi ega muu sodi mis korrodeerumis protsessi kiirendaksid. mõte oli et plastiku alla lasta sisevaha (mis tegelikult mõeldud uste ja karpide sisse laskmiseks roostetamise vastu) ja plastiku ääred kinni panna pleki külge klaasi liimiga. see klaasi liim aind vist siuke asi et kui sellega paigaldada siis nad suht nagu eluaegselt seal küljes kuna eemaldada neid suhteliselt raske.
olekski huvitatud et mis teadust ja keemiat siis teie ka kasutanud olete siukese asja puhul.
olekski huvitatud et mis teadust ja keemiat siis teie ka kasutanud olete siukese asja puhul.
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 21:31, muudetud 1 kord kokku.
Mina panin kaarte alla mastiksit. Kohe ütlen et mastiksil ja mastiksil on suur erinevus. Üks kuivab nahaks(katab küll,kuid rasva mõju pole),teine on küll vedelam,kuid ei kannata kuumust(nt. päikest),aga sobib põhjale sisse. Kaarte alla segasin ise sobiva mastiksi. Bituumen,kautsuk mastiks+grafiit õli. Vahekord tuleb endal katsetada,et oleks sobiv. 1L kohta ca 30-end protsenti õli. Sodi koguneb nii kui nii,kuid selleks peakski jätma endale ka sellise varjandi,et saaks lihtsalt kaari eemaldada vajaldusel. NB. Erinevus kaarte sobivusel tiivaga on kui kasutad originaali või Italy.
aga kas see sisevaha variant oleks sobilik siuksesse kohta?
see klaasiliimi kasutamine on jah vist natuke liiga robustne lähenemine asjale kuna tõesti äkki kunagi vajadust kaared maha kakkuda (nt. keretöödeks).
olen ma õieti aru saanud et originaalis need kaared on paigaldatud tüüblitega ääre külge st. et nagu need ääred mis ulatuvad koopasse sisse on pleki külge mingi tüübliga kinni lastud?
see klaasiliimi kasutamine on jah vist natuke liiga robustne lähenemine asjale kuna tõesti äkki kunagi vajadust kaared maha kakkuda (nt. keretöödeks).
olen ma õieti aru saanud et originaalis need kaared on paigaldatud tüüblitega ääre külge st. et nagu need ääred mis ulatuvad koopasse sisse on pleki külge mingi tüübliga kinni lastud?
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a
- vvalter
- Huviline
- Auto: Passat V6 b5,5
- Kontakt:
Re: G3 tiivakaarte paigaldus?
Ostsin ka kolmeukselisele G3'le G3(viieukselise) tiivakaared. Pmst alt tuleb mingite tüüblitega panna ja tiivakaare ja pleki vahele panen hermeetikut? Oskab keegi soovitada konkreetset toodet, mis ma sinna vahele panna saan.
Viieukselise tiivakaared lähevad ikka kolmeukselistele eks?
Viieukselise tiivakaared lähevad ikka kolmeukselistele eks?
B5 1.8 '97 | B5,5 2.0 '01 | B5,5 2.5 V6 4motion '04