autoks vw sharan 1996a.
Orig võti
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
jurka056
- Huviline
- Auto: vw sharan 2,8 aut
Orig võti
Küsimus selline et vahetasin võtme puldis patareid ja nüüd oleks vaja sünkroriseerida midagi..kuidas see käib
?
autoks vw sharan 1996a.
autoks vw sharan 1996a.
-
Lauripoiss
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.8T 02.a
- Kontakt:
Ei hakanud uut teemat tegema aga tekkis seoses orig võtmega selline küsimus. Kas see funktsioon kus lukustamise nuppu all hoides sulguvad aknad ja katuseluuk(kui on) on lisatud juba tehases või on see kuidagi programeeritav või tuleb see luksus kaasa ainult enda paigaldatud alarmiga?
http://www.newtime.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Lauripoiss
- Huviline
- Kontakt:
Mh... ingel [VW Bot: "Keel korda!"] siis peaks mul see funktsioon töötama... peab katsetama.
Üks variant on siin.
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=368404" onclick="window.open(this.href);return false;
Teine variant peaks otsingutulemustes üks esimesi olema.
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=368404" onclick="window.open(this.href);return false;
Teine variant peaks otsingutulemustes üks esimesi olema.
Mul käis peale patarei näppimist nii, et lükkasin võtme ukseauku, keerasin vist kinni (võis olla ka lahti - proovi) ja vajutasin sulgemise nuppu ja ära ta tundiski. Kusjuures õde helistas mingile Saksa auto hooldusjuhile vms, see ütles et kui käima läheb (mul läks) siis sõida Tallinnasse Saksa autosse (mis sest et auto karjub vahepeal) ja ta võtab järjekorras vahele
Igaks juhuks uurisin Raplast autoelektrikult asja, see seletas ära ja toimis, ma ei teagi kas õde ütles sellele Saksa auto tegelasele et iga külaelektrik oskab seda teha 
Akende lahtitegemine võtmega vist on mingi suht mehaaniline teema, et keerad võtit kuigipalju rohkem lahti, siis ta võtab signa maha (mingi lüliti on all vms) ja laseb aknad alla. Mulle seletati et sedasama teeb ka titaanvõti, seega lasin selle funktsiooni eemaldada. Võibolla aeti lolli juttu, ei tea. CarSeci mehed olid seekord.
EDIT: autoks mul Golf IV aastast 2000.
[Muudetud: 10-9-2009 Indrek]
Akende lahtitegemine võtmega vist on mingi suht mehaaniline teema, et keerad võtit kuigipalju rohkem lahti, siis ta võtab signa maha (mingi lüliti on all vms) ja laseb aknad alla. Mulle seletati et sedasama teeb ka titaanvõti, seega lasin selle funktsiooni eemaldada. Võibolla aeti lolli juttu, ei tea. CarSeci mehed olid seekord.
vanasti olin insche
-
sax82
- Huviline
- Auto: Passat 96kw Primera Sri
vahetasin enda passati patarei ära ja peale seda toimis kõik samamoodi. sul lihtsalt hakkas koguaeg signa käima w ?Indrek kirjutas:Mul käis peale patarei näppimist nii, et lükkasin võtme ukseauku, keerasin vist kinni (võis olla ka lahti - proovi) ja vajutasin sulgemise nuppu ja ära ta tundiski. Kusjuures õde helistas mingile Saksa auto hooldusjuhile vms, see ütles et kui käima läheb (mul läks) siis sõida Tallinnasse Saksa autosse (mis sest et auto karjub vahepeal) ja ta võtab järjekorras vaheleIgaks juhuks uurisin Raplast autoelektrikult asja, see seletas ära ja toimis, ma ei teagi kas õde ütles sellele Saksa auto tegelasele et iga külaelektrik oskab seda teha
-
Lauripoiss
- Huviline
- Kontakt:
Igaljuhul minul see originaal puldi nupu all hoidmine ei sulge ühtegi akent ega ka katuseluuki ...
huvitav kas see on äkki programmeritav? ega ei oska keegi öelda? 2002 aasta masin.
-
jurka056
- Huviline
- Auto: vw sharan 2,8 aut
on sul auto raamat olemas? kui on siis vaata seal, mul oli kirjas, et selline funktsioon on mul olemas...see peaks auto lisa olema vms.
proovi pane võti lukku ja keera lahti ning hoia ca 5 kuni 10 sek siis peaksid aknad lahti tulema.
Ma sain võtme lahti ja sealt ei näe midagi kõik tundub ok olevat, kuid siiski need nupud käivad suht imelikult
Käin Rakveres spetside juures varsti äkki nad aitavad mind
proovi pane võti lukku ja keera lahti ning hoia ca 5 kuni 10 sek siis peaksid aknad lahti tulema.
Ma sain võtme lahti ja sealt ei näe midagi kõik tundub ok olevat, kuid siiski need nupud käivad suht imelikult
Käin Rakveres spetside juures varsti äkki nad aitavad mind
-
Marko96kW
- Huviline
- Telefon: 56230330
- Auto: Passat Trend. var. 1,9 TDI 96kW
- Tänatud: 1 kord
Re: Orig võti
Jätkates teemat siis hakkas ennastki huvitama kas on võimalik et kui puldist uksed sulgeda et aknad kinni lähevad, võtmega ust lukku keerates lähevad nad küll aga puldist?