Mure G2 tuledega.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
kase89
Huviline
Auto: T4

Mure G2 tuledega.

Lugemata postitus Postitas kase89 »

Nimelt täna kadusid hämaras sõites pooltuled äkki sõidu pealt ära, lülitit näppides hakkasid uuesti tööle, pärast sain sõita ainult ühe käega lülitile surudes. Lüliti ise tundub korras olevat, arvatavasti viga selle taga olevas pistikus. Äkki oskab keegi juhendada, mis juhe seal mille jaoks on, või leidub kellegil vastavat skeemi?

Segadusse ajas ka see et süüde väljas, võtmed eest ära, liigutasin lülitit ning kui vajutasin, läksid ka pooltuled põlema, kuigi süüte väljasolekul ei tohiks peale parkide midagi põleda!? Palun nõu...
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!
helari
Huviline
Telefon: 5182668
Auto: Vw Polo Coupe

Lugemata postitus Postitas helari »

ASi on lülitis. Mul oli endal sama seal on üks klemm mis on ära põlenud....Uus ei maksa kaa eriti palju. Kui ei eks oli mini ca 200 eeki. Vahetasin ära ja korras. Mul oli veel kallis lüliti kui sul auto alla 89 aasta sisi on mingi 160 eeki kuna mul 89-90 a auto on üleminek ja vanema jupid ei sobi.
kase89
Huviline

Lüliti sai just vahetatud ühe teise vastu. aga huvitav see et süüde väljas ja võti samuti, läksid lüliti vajutamisel põlema pooltuled, kuigi ainult pargid peaks süttima.
woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 52 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

Vaata üle voolud, kas mass on korralik ja kas voolu tuleb ilusti peale.
Mul passatil, ei ole küll sama mudel, läks massi klemmplaat armatuuri all lahti ja siis jäid ka parkide asemel lähituled põlema.
Ei anna küll pead, et sama viga, aga võib- olla aitab. Või on siis kuskil ahelas lühis sees.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
figaro
Huviline

Lugemata postitus Postitas figaro »

Olen selle keskkonna kasutajana alles algaja aga saada oma e-maili aadress saadan sulle g2 89-90 aasta mudelite el skeemid! Juhtmete värvid võivad kõikuda kuna mine sa tea kas seal on juba elektrikud kallal käinud.
Mul endal pea-aegu sama jama ja probleem on hoopis täis ja pooltulede lülitis:)
kase89
Huviline

Tänud kõigile vastamast! sain ikkagi teada et ongi lüliti õhtal omadega. Nii et probleem lahendatud ja teema võib lukku panna!
Vasta

Mine “Elektroonika”