Sai ostetud Golf III, millel katuseluuk oli aga mootor puudus.
Nüüd sai mootor orgunnitud aga selline jama on, et nuppu vajutades mootor ei tööta.
Kaitset kontrollides tundus nagu OK.
Kust viga edasi otsida?
Müüja jutu järgi pidi olema.
Pole kusagil võimalik kontrollida seda.
Ehk mõni abivalmis klubiliige viitsib korraks enda pistikuga minu comfort mootori külge ühendada?
Kui täiesti lahti käsitsi kerida, siis saab ta nupuga kinni ka panna.
Lahti enam teha ei saa. Edasi läheb ta ainult kaldu (ükskõik, kuidas ma nuppu vajutan).
Ahjaa, kui katuseluuki kinni panen nupuga, siis läheb ta kinni, olenemata mis asendis nupp on. (st lahti tagasi teha ei saa)
Edasi läheb ta kaldu asendisse ja saab ainult mängida sellega (s.t kallet aint muuta).
Seda peaks ka tegema jh. Võtad mootori küljest lased nt ülespoole lahti, siis uuesti kinni. Luuk ise olgu kinni juba , ning kruvid mootori külge tagasi. ingel [VW Bot: "Keel korda!"], kui nüüd mõtlema hakata, on mul endal ta ka natuke vales kohas vist. Või on trossid ära lõppemas.
Võtsin küljest ära, liigub ikka ainult natukene mõlemas suunas. Kui käsitsi kerida seda pikemalt (küljes olles katuseluuk oleks pidanud lahti tulema), siis saab kerida veidi aega ja siis hakkab jälle sama nali pihta (natukene liigub mõlemas suunas).