K:Xenonite kohta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
K:Xenonite kohta
Et kui ma tahan oma golfikesele(g3) paigaldada xenoneid siis kuis ma seda teen. Kas ma pean siis terve tule ära vahetama või ainult midagi seal tule sees, hetkel ees 2 optikaga H1-d.
NB!Olen kursis seadusega mis kehtestab pesurite ja auto regulli kohustust.
NB!Olen kursis seadusega mis kehtestab pesurite ja auto regulli kohustust.
-
daff
- Huviline
- Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8
teoreetiliselt piisab kui osta H1 xenonite komplekt ja siis pirni taha minev pesa läheb hoopis ploki taha ja plokist läheb xenonpirni, mis siis on tule sees. probleeme natukse võib tekitada ainult see, et tule reflektor ega hajuti klaasil ei ole arvestatud nii suure helendava eseme vaid pisikese helendava tavatulepirni hõõgniidi jaoks. tavainimesi hirmutatakse nn hotspot'ide suhtes kõige rohkem, aga ma ei usu isiklikult, et see nii väga suur probleem on. palju hullem variant on, kui tuli on toodetud xenoni jaoks ja siis sinna tavapirn pista. mul sõbra A4ga oli selline teema, et ees on luupidega tuuningtuled, üks konkreetne ment käis korralikult pinda talle, siis pani tavapirnid sisse tuledele ja tekkis jama, et tee ääri näeb, aga enda ette ei näe, sest tuled arvestatud suurema helendava kehaga kui seda on hõõgniit.
[Muudetud: 17-10-2009 daff]
[Muudetud: 17-10-2009 daff]
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Aga näiteks ostan selle http://www.autoshop.ee/?p=productsMore&" onclick="window.open(this.href);return false; ... -xenon-kit ja paigaldan oma autole siis kas lihtsalt asendan vana H1 selle uuega ja vean mõne lisa juhtme ning soovituslikult olen kuulnud et vahele ka panna relee. Kuid kui see automaat reguleerimine seal hakkab teda reguleerima kas ta seal neid pirne puruks ei loksuta, nahtavasti ju need pirnid vaga nõrgad ju ikkagi.
-
daff
- Huviline
http://www.maroli.ee/pood/index.php?cPath=38_39_41" onclick="window.open(this.href);return false; <- siin nägin odavamaid variante.
sisuliselt täpselt nii ongi nagu sa ütlesid. see lisajuhe, mida vedada vaja on komplektis sees olev juhe ballasti ja pirni vahel. soovitatakse releega panna, aga mul sõber sõitis paar aastat, et otse oli ühendatud ja ei olnud viga midagi. nüüd tavapirnidel tagasi, sest ment hakkas väga pinda käima, sest tulepesu ega regulaatorit ei olnud, aga tal olid mingi 8000K pirnid ka, need torkavad ikka väga silma. automaatsest regulaatorist meie kuumaastikul reaalset kasu ei ole ka kui on elektriline kõrguseregulaator olemas, et kui tuled õigesti reguleeritud ei häiri kedagi, muidugi kui autol tagumine ots raske, siis keerata tuled ka vastavalt alla poole. automaatne regulaator aukudes ja kergetel tõusudel ei jõua reageerida nii kiiresti, et ei pimestaks, seega ma reaalsuses ei näe sel asjal mõtet. tulepesu plaanin endale külge installida küll enne kui xenonid panen, et esimese hooga mendid õiendama ei hakkaks ja esimese pilguga asi aus tunduks
sisuliselt täpselt nii ongi nagu sa ütlesid. see lisajuhe, mida vedada vaja on komplektis sees olev juhe ballasti ja pirni vahel. soovitatakse releega panna, aga mul sõber sõitis paar aastat, et otse oli ühendatud ja ei olnud viga midagi. nüüd tavapirnidel tagasi, sest ment hakkas väga pinda käima, sest tulepesu ega regulaatorit ei olnud, aga tal olid mingi 8000K pirnid ka, need torkavad ikka väga silma. automaatsest regulaatorist meie kuumaastikul reaalset kasu ei ole ka kui on elektriline kõrguseregulaator olemas, et kui tuled õigesti reguleeritud ei häiri kedagi, muidugi kui autol tagumine ots raske, siis keerata tuled ka vastavalt alla poole. automaatne regulaator aukudes ja kergetel tõusudel ei jõua reageerida nii kiiresti, et ei pimestaks, seega ma reaalsuses ei näe sel asjal mõtet. tulepesu plaanin endale külge installida küll enne kui xenonid panen, et esimese hooga mendid õiendama ei hakkaks ja esimese pilguga asi aus tunduks
-
sax82
- Huviline
- Auto: Passat 96kw Primera Sri
alts20 kirjutas:G3 ei tohi xenoneid olla isegi siis kui on olemas tuledepesurid ja automaatne kõrguse reguleerija, seega nende paigaldusega ei ole mõtet eriti pingutada. Kui ikka silma jääd saad raudselt punktid kirja ja ühtlasi kõik sellega seonduva
peavad vist luup tuled kah olema ? sis võib ?
kuigi jah, kordus ülevaatusele saadetakse kohe kui nähakse neid ei kotigi et sul pesurid ja regull. seal omad määrused ikke. srry kui eksin nii et rohkem parem kaasa ei räägi
Eesti seaduse silmis ei tohi g3 Xenoneid panna.
Ei aita pesurid, luubid, kõrguseregulaator.
Lihtsalt tehasest ei ole G3 välja veerenud xenonitega ja sinna ei tohi neid ka ise panna sellisel juhul.
Paigaldada võid aga arvestama pead politsei huviorbiiti sattumisega ja igal teisel juhul peetakse sind kinni ja seda isegi veel kaua siis kui sul enam neid xenoneid ees pole.
Hakkad silma jääd kauaks meelde!!!!
Ei aita pesurid, luubid, kõrguseregulaator.
Lihtsalt tehasest ei ole G3 välja veerenud xenonitega ja sinna ei tohi neid ka ise panna sellisel juhul.
Paigaldada võid aga arvestama pead politsei huviorbiiti sattumisega ja igal teisel juhul peetakse sind kinni ja seda isegi veel kaua siis kui sul enam neid xenoneid ees pole.
Hakkad silma jääd kauaks meelde!!!!
-
woody
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 52 korda
- Tänatud: 9 korda
Eks ta suht omal vastutusel ole sul. Kui suudad niimoodi teha, et eriti aru pole saada, s.t. sul ei ole lillakad tuled jne. Siis võib- olla läheb õnneks. Aga kui tahad proovida, siis lase aga käija...
Aga iga asjatundlikum politseinik tahab kahtluse korral kapoti alla näha.
Aga jah, selle ARK võidelda on tõesti sama nagu tuuleveskiga vaielda
Aga iga asjatundlikum politseinik tahab kahtluse korral kapoti alla näha.
Aga jah, selle ARK võidelda on tõesti sama nagu tuuleveskiga vaielda
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Luup ei pea kindlalt olema, nt volvol, hummeril, vanaemad mb-d ja veel paljudel on xsenon tavalises refleltoris. Peab lihtsalt õige ehitusega tuli ja tähistus peal olema, ning õige pirn. Legaalseks on ka ise paigaldatud kindlasti võimalik saada, kuid see on kindlasti bürokraatia kolgata tee.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
daff
- Huviline
Luupe tõesti ei saa nõuda kuna tehasest on välja veerenud ka reflektoriga xenone. Ma ei usu siiski, et kui tulepesu ja automaatne kõrguse regulaator on paigaldatud, siis mendid väga virisema hakkavad. Muidu ei oleks meie tänavatel nii palju vanu autosid, millel xenonid peal ja isegi tulepesu ei ole.