Lisa kaugtuled udutulede alla
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 58057442
- Auto: Volvo 940 GLT
Lisa kaugtuled udutulede alla
Tere!
Soov lisada kaugtuled udutulede alla.. Mure selles,et ei leia udutulede pistikuid ehk siis kas need üldse olemas on mu autol?
Lüliti nagu on, lülitil kaks astet esimesed ja tagumised siis...
Autoks on 90a Golf II GT 66kw MP
Ette tänades, Kalle
Soov lisada kaugtuled udutulede alla.. Mure selles,et ei leia udutulede pistikuid ehk siis kas need üldse olemas on mu autol?
Lüliti nagu on, lülitil kaks astet esimesed ja tagumised siis...
Autoks on 90a Golf II GT 66kw MP
Ette tänades, Kalle
http://www.plussystem.ee" onclick="window.open(this.href);return false; Puit aknad ja Uksed 580 57 442
-
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 2 korda
Kui tegu pole originaalis laia stange ja selles paiknevate/kunagi paiknenud udukatega masinaga, siis lõpeb udukate juhtmestik kaheklemmilise pistikuga, mis paisupaagi all lonzeka peal pundis. Lüliti taga tõenäoliselt juhtmed olemas, siiamaani kõigil näpitutel olnud. Et sinna pistikusse vool jõuaks, peab kaitsmekarbis ka vastaval kohal relee olema.
Aga ikkagi ei saa ma aru mõttest lisakaugtulede jaoks kasutada udukate juhtmestikku...
Aga ikkagi ei saa ma aru mõttest lisakaugtulede jaoks kasutada udukate juhtmestikku...
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...
-
- Huviline
Ühendad läbi kaitsme ja relee, mille saad panna kapoti alla. Tulede totevoolu võtad akult, lülitusvoolu põhituledele minevast kaugtulede ahelast. Kui tahad, võid panna muidugi salongi lisalüliti, et lisatuled alati ei peaks põlema koos põhikaugtuledega. Selle ühendusskeeme erinevaid...Tghg kirjutas: No kuhu mujale ma nad kaugtuled ühendan siis?
Algajal elektrialal kindlasti asi kapoti all lihtsam ära ühendada, kui hakata armatuuri all/kaitsmekarbi taga ühendusi muutma/tegema.
-
- Huviline
põhimõte on see,et need lisakaugtuled ei põle üldse tugevalt.. sellessmõttes siis,et kui ma kaugtule kangi all hoian põlevad tuled palju paremini.. Millest see sõltub? Tahaks sellest asjast lahti saada lihtsalt. Siis oleks OK
http://www.plussystem.ee" onclick="window.open(this.href);return false; Puit aknad ja Uksed 580 57 442
-
- Huviline
Neli tuld on originaalis.. Koos lisakaugtuledega on 6 tuld:D .. Sellessuhtes,et kaugtuled põlevad ka tugevamini siis kui kangi all hoida.. Kuidagi nii ei saaks teha,et need lisa kaugtuled põleksid koguaeg nii?
Tule jutukasse, siis räägime selgeks http://dezine.pri.ee/chat/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
Kui ma nüüd asjast õieti aru saan, tahad sa teenida nii liikluspolitsei kui ka kaasliiklejate pahameelt...
Tavaliselt on nendel nelja tulega Golfidel juba lubatud maksimaalne valgustugevus käes, ja lisaks enam panna ei kannata seaduse silmis.
Parima valgustuse jaoks tasub kõik originaal tuled ühendada läbi releede/kaitsmete ja korraliku juhtmestiku otse akult, kasutades originaaljuhtmestikust tulevat voolu ainult releede lülituseks...
Kindlasti ei soovita ühendada lisatulesid otse põhitulede vooluringi...
Tavaliselt on nendel nelja tulega Golfidel juba lubatud maksimaalne valgustugevus käes, ja lisaks enam panna ei kannata seaduse silmis.
Parima valgustuse jaoks tasub kõik originaal tuled ühendada läbi releede/kaitsmete ja korraliku juhtmestiku otse akult, kasutades originaaljuhtmestikust tulevat voolu ainult releede lülituseks...
Kindlasti ei soovita ühendada lisatulesid otse põhitulede vooluringi...
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
Lisatuledele vool läbi relee peale jah. Aga arvatavasti saad politsei onudelt kirjaliku ja rahalise meeldetuletuse, et mis peab lubatud tulede koefitsent olema.
Kui sul lisakauged juba originaalis olemas, siis kindlasti lõhki kohe. Äkki uued tulede elemendid, uued pirnid ja siis releed vooluahelasse vahele.
Kui sul lisakauged juba originaalis olemas, siis kindlasti lõhki kohe. Äkki uued tulede elemendid, uued pirnid ja siis releed vooluahelasse vahele.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!