Püsika ühendamine kompu nuppude külge?

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
smeagel
Huviline

Püsika ühendamine kompu nuppude külge?

Lugemata postitus Postitas smeagel »

Mul on golf 4 kojameeste kangi küljes kompu nupud ,aga komput pole.Ja need ei te hetkel midagi. Kas sinna külge oleks võimalik ühendada püsikas?

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 587 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Idee poolest saab ikka, kuid osasi funktsioone ei saa siis kasutada, kuna sellel kangil on lüliteid liiga vähe, samuti ei saa on/off lülitit kasutada, kas siis koguaeg sisse lülitatuna või paned eradi lüliti. Iga natukenegi auto elektroonikat jagav tegija peaks selle ühendusega hakkama saama.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

smeagel
Huviline

Aga mitu nuppu siis püsika kangil on? Minul on üks nupp otsas mida saab vajutada nii ülevalt kui alt ja siis on reset nupp kah kangi alumises ääres :) nuppe peaks piisavalt olema :D Olen sõitnud masinatega millel on ainult kaks nuppu vajutades ülemist nuppu paneb sisse ja liidab kiirust ja siis alumine madaldab kiirust.ja pidurit vajutades võtab maha. Kas pole nii?

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 587 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Kurjam, seda reseti nuppu polnd nagu meeleski, siis peaks nagu sobima, ainult siis on/off jääb enda otsustada, kas siis eraldi lüliti või stoiliselt koguaeg on asendis. Ainult et aktiveerima/kodeerima peab keegi kel võimalus VAG COM-i kasutada, ise see tööle ei hakka.

[Muudetud: 17-12-2009 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

smeagel
Huviline

Nüüd vaja otsida kes sellega hakkama saab :D Ja uurida kas tema saab sellega hakkama :D Aga hea seegi,et see on võimalik :)

Vasta

Mine “Elektroonika”