Püsika ühendamine kompu nuppude külge?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Püsika ühendamine kompu nuppude külge?
Mul on golf 4 kojameeste kangi küljes kompu nupud ,aga komput pole.Ja need ei te hetkel midagi. Kas sinna külge oleks võimalik ühendada püsikas?
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 587 korda
Idee poolest saab ikka, kuid osasi funktsioone ei saa siis kasutada, kuna sellel kangil on lüliteid liiga vähe, samuti ei saa on/off lülitit kasutada, kas siis koguaeg sisse lülitatuna või paned eradi lüliti. Iga natukenegi auto elektroonikat jagav tegija peaks selle ühendusega hakkama saama.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Aga mitu nuppu siis püsika kangil on? Minul on üks nupp otsas mida saab vajutada nii ülevalt kui alt ja siis on reset nupp kah kangi alumises ääres
nuppe peaks piisavalt olema
Olen sõitnud masinatega millel on ainult kaks nuppu vajutades ülemist nuppu paneb sisse ja liidab kiirust ja siis alumine madaldab kiirust.ja pidurit vajutades võtab maha. Kas pole nii?

- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 587 korda
Kurjam, seda reseti nuppu polnd nagu meeleski, siis peaks nagu sobima, ainult siis on/off jääb enda otsustada, kas siis eraldi lüliti või stoiliselt koguaeg on asendis. Ainult et aktiveerima/kodeerima peab keegi kel võimalus VAG COM-i kasutada, ise see tööle ei hakka.
[Muudetud: 17-12-2009 jussike]
[Muudetud: 17-12-2009 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....