Imelik hääl???
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Imelik hääl???
Kui tegu on kaksikmass hoorattaga isendiga, siis pakuks et hooratas hakkab laiali lendama. Hääle järgi ei oska eriti midagi pakkuda .. erinevaid helisid on seal klipis kohutavalt palju 

▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
mul naise golfil on see hääl olnud ostes saati nüüd on üle 100 tuhande sõidetud, hääl on ikka samasugune ja ei oska nagu midagi halba kosta. Sugulasel samuti G4 ja täpselt sama hääl.
See hääl tekib kui üleliigne rõhk maha lastakse ja kui ei ole sees ka katalüsaatori sisu siis on see hääl eriti kuulda, seega ei ole mõtet liialt muretseda
See hääl tekib kui üleliigne rõhk maha lastakse ja kui ei ole sees ka katalüsaatori sisu siis on see hääl eriti kuulda, seega ei ole mõtet liialt muretseda
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
olen ise kah vahest nagu mingit heli täheldanud ja ise arvan et tegu turbo ülerõhu välja laskmisega, eriti kui vahest 1.-4. käik tugevalt kiirendada ja teha käiguvahetused vähe kiiremini.alts20 kirjutas:mul naise golfil on see hääl olnud ostes saati nüüd on üle 100 tuhande sõidetud, hääl on ikka samasugune ja ei oska nagu midagi halba kosta. Sugulasel samuti G4 ja täpselt sama hääl.
Diesel Power KEEPS ME GOING