Tulede releed
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
KRANTS
- Huviline
- Auto: VW G2 1.6 51kW -91a.
Tulede releed
Millise markeeringuga n 91a.Golf2 tuledereleed (nii täis kui pool tulede). S.t. mille järgi ma neid poes eristada/küsida/otsida saaks.
SELLELT LEHELT ma konkreetset infot jalgade asetuste ja markeeringute kohta välja ei lugenud:(
[Muudetud: 18-2-2010 KRANTS]
SELLELT LEHELT ma konkreetset infot jalgade asetuste ja markeeringute kohta välja ei lugenud:(
[Muudetud: 18-2-2010 KRANTS]
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 95 korda
- Tänatud: 190 korda
Kui G2 on sul tuledel releed vahel siis on isearetusega tegu ja aitab sind lähim autoelektrik. Seleta lahti mõiste ''saada tuled korralikult käima'' - mis tuledel viga?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
KRANTS
- Huviline
Kunde poolne (parempoolne) esimene TÄISTULI ei tööta. Vahetatud pirn, kontrollitud kaitsmed jne. Vasak esimene töötab kõigis asendites (park-, pool-, täistuli), parem esimene ainult park- ja pooltuli.T6nis2 kirjutas:Tuled kas põlevad või mitte. Mida tähendab,et saada tuled korralikult käima? Peaksid ise rohkem osata ennast,ja oma probleemi väljendada. Kas tuled tuhmid?.
Pole enam volkarit... pole... 13.07.2010
-
KRANTS
- Huviline
vatasin mõlemad üle ja vahetasin omavahel, tulemus sama.woody kirjutas:Tulede lüliti näiteks otsa saanud, kuskilt mingi juhe katki. Ja muide, kas vaatasid ikka üle mõlemad kaugtule kaistmed?
Täna sai asi ette võetud ja remonditöökojas robustselt releed välja lõigatud. Tehti originaalseisukord tagasi ja kõik toimib. Eks aeg näitab, kas need releed olid ka seal vajalikud ehk siis kas hakkab mingeid anomaaliaid tekkima:spin: Remondimees ütles, et praegune lahendus oli seal eluohtlik (terve auto oleks võinud maha põleda, kui isolatsioon ära oleks kulunud ja juhe vastu kere läinud).
Pole enam volkarit... pole... 13.07.2010