Mure siiis selline, et normaalses sõidustiilis näitab armatuuris näidik, et jahutussüsteemi temperatuur on 100-110. Peale selle töötab kõik hästi, paar päeva tagasi sai vahetatud termostaat ja flants, ventikas käib ka ilusti ringi. Aga nüüd tahaks saada ka näidikut normaalseks. Autoks siis Golf 3 GTI 2,0 85kw.
Tean, et üks temperatuuriandur on sellel samusel flantsil, mis jookseb mootoriblokki, aga on veel kuskil? On kellegil sama murega tegemist olnud ja millise lahenduse leidnud
Viimati muutis argo, 12 Dets 2012, 16:03, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus:Lisatud kategooria.
Mul oli ka probleem, et kella peal näitas jummala lampi temperatuuri. Täna oli külmalt käivitades temperatuur näidiku arvates kohe üle esimeste kriipsude.
Termostaadi korpuse kandis on mul 2 temperatuuri andurit, üks annab moto tempi ajule teine otse salongi. Omadega läbi oli salongi oma, mis on suur kollase pistikuga ning andur ise 4 klemmiga. Uus andur on muidu täpselt samasugune ja sama firma oma, aga musta värvi. Selle vaehtus lahendas igatahes probleemi ära.
airfrance1 kirjutas:Mul oli ka probleem, et kella peal näitas jummala lampi temperatuuri. Täna oli külmalt käivitades temperatuur näidiku arvates kohe üle esimeste kriipsude.
Termostaadi korpuse kandis on mul 2 temperatuuri andurit, üks annab moto tempi ajule teine otse salongi. Omadega läbi oli salongi oma, mis on suur kollase pistikuga ning andur ise 4 klemmiga. Uus andur on muidu täpselt samasugune ja sama firma oma, aga musta värvi. Selle vaehtus lahendas igatahes probleemi ära.
Andur on ise selline:
Jepp, ma arvasingi, et just see andur, proovin ka selle lähiajal ära vahetada. Loodan, et funkab siis
Red Fox kirjutas:lahendusena olen proovinud järjest 3 andurit , kuni sain näidu õigeks, lol
Hetkel on ka 3mas tutikas temp andur küljes ja muutunud pole midagi, temperatuur tõuseb seieri järgi põhja kuigi tegelikult on normis. Kas on võimalik, et viga on kusagil mujal? Spidoplokis näiteks?
Viimati muutis -mk-, 19 Mär 2010, 16:44, muudetud 1 kord kokku.
Jep mul sama jama seier 100-110C normaalse sõidu juures lähen siis vaatan kapoti alla ,et kas jahtusvedelik keeb vms aga kõik jumala korras isegi ei aura kuskilt siukse tempi juures peaks kapoti alla olema päris palju auru.
Ma vist kavatsen kõik andurid ära vahetada ning selle kobaka, mis paisupaagi all ventilaatorit reguleerib, sest täna hommikul välja minnes auto undas. Lihtsalt asi on nii niiske, et lühises ning ventikas töötab kogu aeg, ka külma mootoriga seistes:D Esialgu kuivatasin kõik ära ja asi taas töötab, kui plaanin siiski ära vahetada:)
Viimati muutis Deemu, 20 Mär 2010, 14:58, muudetud 1 kord kokku.
-MarT- kirjutas:ma päris aru ei saanud kus see andur asub mis vaja vahetada ,et tempi normi näitaks. Deemu loodan ,et saad korda selle tempi jama.
Minul asub näidikuandur flantsi juures, mis jookseb mootoriblokki. Kuivatasin selle ja puhastasin hoolikalt ära, kuna natukene roostes oli, nüüd sõiduaeg temp. 80-90kraadi. Aga selle ventika kobaka,mis paisupaagi all on, selle kavatsen ka ära vahetada , et tulevikus muid hädasid välistada:)
Mul jälle temp seier tõuseb vaid mõni millimeeter. Termostaat sai uus ja ka see nelja klemmiga andur sai uus, aga kasu ei midagi. Tundub, et viga spidoka kellas endas. Avastasin Saksa eBayst sellise asja> http://www.ebay.de/itm/Tank-Temperatur- ... 337e602fc2" onclick="window.open(this.href);return false;
Keegi kursis sellega?
Võibolla tõesti see automaailmast ostetud uus andur paneb samuti segast. Katsetasin hiljuti veel uuesti vanat andurit, panin sellele juhtme taha ja pistsin keevasse vette - seier ei tõusnud üldse!
Suht kallis ka see nelja klemmiga andur, niisama katsetamiseks ei raatsi uut osta. Kas kella korrasolekut ei saaks kuidagi täpsemalt kontrollida? Seda ma tean kindlalt, et vajadusel liigub seier põhja. Viimati elektriku juures käies see seal kapoti all midagi susis ja küsis: "mis nüüd teeb?", just siis lõigi seieri põhja. Seega kella seier ise füüsiliselt täitsa funksib.
Puman kirjutas:Võibolla tõesti see automaailmast ostetud uus andur paneb samuti segast. Katsetasin hiljuti veel uuesti vanat andurit, panin sellele juhtme taha ja pistsin keevasse vette - seier ei tõusnud üldse!
Suht kallis ka see nelja klemmiga andur, niisama katsetamiseks ei raatsi uut osta. Kas kella korrasolekut ei saaks kuidagi täpsemalt kontrollida? Seda ma tean kindlalt, et vajadusel liigub seier põhja. Viimati elektriku juures käies see seal kapoti all midagi susis ja küsis: "mis nüüd teeb?", just siis lõigi seieri põhja. Seega kella seier ise füüsiliselt täitsa funksib.
Ostsin samuti automaailmast (13 euri oli vist) nelja klemmiga anduri ja juba alguses ei tõusnud temp. seier õigele kohale. Ajasin siis termostaadi süüks. Vahetasin termostaadi, aga ikka sama viga. Ostsin siis forsist uue anduri (24euri) ja siiani töötab laitmatult.
mul passatil nii et kohapeal käies tõuseb vee temp mingi 70c aga sõites kukub nulli.algul oli kellaplokk vist peetis kuna ei töötand vee temp.bena seier ja all tuled hõõgusid.sai uus kella plokk peale aga vee temp töötab ikka nii nagu ise tahab.vana tempi anduriga vee tempi tuli vilkus uuega ainult korra siis kui syyte sisse panen