Passat 94' aknad kerivad ise lahti
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf 4 Variant
Passat 94' aknad kerivad ise lahti
Nimelt siis seisval ja lukus autol hakkasid aknad ennast ise lahti kerima.Kui kinni uuesti tahtsin panna,siis peab jupp aega plõksima,enne kui kinni lähevad.Nagu süüte välja keerasin,kuuled kuidas relee laseb ukse sees lõka-lõka-lõka ja aken tuleb samal ajal jupp haaval lahti.Autole on paigaldatud signalisatsioon koos sellise süsteemiga,et kui lahkudes unustad luugi või akna lahti,siis kesklukuga koos sulguvad ka need.On's signa mingi "aju" lolliks läinud või koolesid mõlemad aknareleed korraga?
Kui süüde väljas,siis siiani aknad üldse ei töötand ja nüüd äkki sedasi....
Kui süüde väljas,siis siiani aknad üldse ei töötand ja nüüd äkki sedasi....
-
- Huviline
Re: Passat 94' aknad kerivad ise lahti
ise küsin ja ise vastan-vasak mootor ja kontaktid ja kogu kupatus on märg.Ilmselt tekib lühis.Kas selles ongi kogu probleem ja kust pagan see vesi sinna saab???
Viimati muutis passatikummardaja, 03 Apr 2010, 16:12, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: vw sharan 2,8 aut
mul sharannil sama asi....lahti tuleb aga kinni ei lähe vaid relee või mis iganes plõksib " tõka tõka tõka "
volkswagen, das Auto :)
-
- Huviline
Ise targem ja jurka056'le ka teadmiseks,et peamiselt Passatite ja Golfide tüüpviga,aga juu siis käib Sharan ka selle alla.Põhjuseid pidi väidetavalt olema must-miljon nagu ikka autoelektri puhul.Aga äkki satub siia keegi,kellel samalaadne mure on lahenduse leidnud ja oskab öelda,mis temal selle põhjustas?
Endal oli golfil täpselt sama jama, põhjuseks oli keskluku mootor, mis oli vett täis. Lahenduseks sai mul uus keskluku mootor.
-
- Huviline
Keskluku mootor!??Kuidas see akendega seoses on?Passatil asub keskluku mootor pakasniku põranda all ja sinna ikka annab veel sattuda.....Kui just ise seda sinna ei vala.Kas kesklukk ei jamanud sul siis?Märjad olid küll akende mootorite kontaktid tõesti ja neid juba soovitati kuivatada,et eks siis näeb,mis edasi saab.
Endal mul golfil oli see tagumise parema tule all, see on akendega seotud küll, kui sul süsteem siuke et kesklukuga liiguvad ka aknad. Peale vahetust mul igastahes viga kadus, kuid kui sul on akende mootori kontaktid märjad, siis kuivata jah noid:D:D