käsipiduri alarm
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
käsipiduri alarm
tegemist 2005a vw passatiga millel elektrooniline käsipidur. Aktiveerimine nupust ja maha läheb automaatselt kui turvavöö peal, aga saab ka nupust kui vaja. Probleem selles, et mingil põhjusel hakkas käsipiduri nupul olev tuli (kollane ) vilkuma ja lisaks põleb armatuuris pidurituli (samuti kollane). Samal ajal vilgub ka punane hüüumärk ja pidevalt töötab hoiatusalarm. Nii esimesed kui tagumised klotsid ja kettad on vahetatud ja seega tundub, et tegemist kas pidurisüsteemi või elektroonikaga. Kas keegi teab milles viga võiks olla?
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 581 korda
Re: käsipiduri alarm
Tekstist on aru saada, et klotsid oled omalkäel vahetanud ja sa ei oma arvutit. Mind huvitab mis moodi sa tagumised piduri silindrid sisse said ilma arvutita, kas jõuga?
Kui mu oletused on õiged, siis otsi vigu rikutud tagumistest piduritest.
Kui mu oletused on õiged, siis otsi vigu rikutud tagumistest piduritest.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
no ma ei tea kuidas sa sellest nii aru said, et ma nad ise vahetasin? Töö lasin teha ikka korralikus teeninduses eelmise aasta novembris ja siiani oli kõik ok.
-
- Huviline
- Auto: VW Touran 2.0 TDI "05
paljud komponendid on tänapäeval juba arvutigaa diagnoostivad, sama ka elektrilise käsipiduriga
arvuti järele ja veakoodid ongi teada
arvuti järele ja veakoodid ongi teada
homme kindlasi lähengi teenindusse, aga kuna viga tuli välja eile ja sõita oli vaja nii eile, täna kui homme, siis mõtlesin küsida. Kõik elementaarse üle vaadata, et äkki on viga lihtsasti kõrvaldatav. Muidu poleks ju lugu kui hoiatusalarm vait oleks, aga ega midagi, eks tuleb nii kaua ära kannatada kuni teenindus lahti tehakse.