MFA järelpaigaldus

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

MFA järelpaigaldus

Lugemata postitus Postitas Wizard »

Kuna igavus ja sportlikhuvi ajavad asju autole külge ehitama siis uuriks kas keegi on selle tee enne ka ettevõtnud.
Kuna cruis on juba pandus siis võiks proovida paigaldada omale kompuutrit.
Nagu mina arusaan siis ei ole seal palju muud vaja kui kompuutriga kellasid, MFA kangi, välis temp andurit ja mõned juhtmed vedada.
Ainuke suurem probleem tekib immo koodiga. Olen küll kohanud juhtmeid interneti avarustes millega peaks saama lugeda immo koodi aga käega ühtegi katsunud ei ole.

Küsimus kas Vag Com juhtmega on ka võimalik immo koodi kätte saada mõne muu programmiga?
Eeldan, et vajalik info jookseb peale üle CAN võrgu.
Üldiselt aga igasugune teemakohane arutelu teretulnud.

Väike link ka mujalt
http://uk-mkivs.net/forums/t/177427.aspx
Viimati muutis Wizard, 18 Sept 2010, 15:08, muudetud 1 kord kokku.
Br.
vahelduvool
Huviline
Auto: VW Golf 4 1,6 16V 77kw 2003a
Re: MFA järelpaigaldus

Lugemata postitus Postitas vahelduvool »

Selle võtme programmerimine käib selle Vag-com kaabliga. nii oli tuttava autodatas kirjas, et võtmete juurde lisamiseks/muutmiseks on vaja kaablit ja programmi. Selle ümber ehitamise mõtte mataks mina maha, sest see läheb väga tülikaks. mina olen kuulnud, et päris võimatu mõnel golfil.
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Selline asi vist ebaseaduslik, et immo koodi lugeda vms... Aga minupoolest anna minna koodi lugemisega, polegi vaja VW esindusele uut ülikonda kinni plekkida.
Aga teemasse ka. Immo koodi saab luged kaabliga vag-tacho. Just üks sugulane tellis, aga pole veel jõudnud lugeda(tal seat). See progremine käib jah vag-comiga. Ühesõnaga kood tachoga ja progremine com-iga. Aga kui sa seda MFA-ga plokki ostma hakkad pead (kui mälu ei peta) teadma eelmise auto Vin koodi ja immo koodi. Sest pead immo tutvustama ajule(immo asub kellaplokki sees)
Siin juttu ka kellaplokki vahetusest http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/I ... pping.html" onclick="window.open(this.href);return false; ja siin natuke veel juttu http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3568883" onclick="window.open(this.href);return false;
Pluss siis veel võtme kodeering jne...
Minuarust oleks lihtsam osta kellad koos ajuga ja siis ära vahetada(ei tea kas niimodi töötab(see ainult minu arvamus)) :wink:
Viimati muutis R36, 19 Sept 2010, 15:25, muudetud 1 kord kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Wizard »

G4 immo puhul peaks piisama selllest kui uued kellad oma autosse pistan ja siis peaks sealt saama selle immo koodi välja lugeda.
Seda Vag taho juhet jah ma mötlesin aga kui selle kätte olete saanud ja proovinud siis andke märku kas toimib.
Vag-Com juhe omal olemas pluss Vas 5052 kasutus võimalus.
Viimati muutis Wizard, 20 Sept 2010, 07:01, muudetud 1 kord kokku.
Br.
mix17
Huviline
Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw

Lugemata postitus Postitas mix17 »

Küsimus siis ka minu poolt mul on 97a g3 1,9tdi püsikas on juba peal aga tahaks ka mfa-d.Kapoti all vaadates on juba olemas õli temp andur peaks olema valget värvi andur õli filtri juures.Olemas on ka cliimatroonik.Tahaks teada mida vaja oleks peale uue spidoplokki ja mfa kangi, on kellegil kogemust järelpaigaldusega, sorry teema algataja ees tema teema risustamise eest
Ah mida ka mina autodest tean, ;) aga ikkagi nii palju tean et naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

mix17 kirjutas:Küsimus siis ka minu poolt mul on 97a g3 1,9tdi püsikas on juba peal aga tahaks ka mfa-d.Kapoti all vaadates on juba olemas õli temp andur peaks olema valget värvi andur õli filtri juures.Olemas on ka cliimatroonik.Tahaks teada mida vaja oleks peale uue spidoplokki ja mfa kangi, on kellegil kogemust järelpaigaldusega, sorry teema algataja ees tema teema risustamise eest
G3 on asi suht lihtne, niipalju kui mina tean siis peab vedama juhtme kangi, kaitsmeplokki ja spidoplokki. no muidugi need õli ja välistemp juhtmed ka.
OT: kui uue spidoplokki otsimiseks läheb, siis kui oled ka selline auto"sõber" :D siis mina soovitaks hallikaid/hõbedasi kellasid.
Viimati muutis R36, 26 Sept 2010, 18:23, muudetud 1 kord kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
mix17
Huviline
Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw

Lugemata postitus Postitas mix17 »

Tänud vastuse eest.Olemas on juba nii välis temp andur kui ka õli temp andur (asub kohe õlifilti peal koos õli rõhu anduriga).Hallid kellad juba olemas otsin veel alumiinum rõngaid kellade ümber või siis juba plasma tausta.Nii palju kui ma siis aru saan on mul siis mfa_ga spidoplokki vaja ja kangi mis seda juhiks.
Ah mida ka mina autodest tean, ;) aga ikkagi nii palju tean et naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Ei tea kas teema algatajal juba MFA sees kuid leidsin surfates lingi, kus seletab nii mõndagi.
http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=252638" onclick="window.open(this.href);return false;
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 191 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

G3 tuleb välja vahetada ka spidobloki juhe kuna kütusekulu jaoks on vaja saada ajust signaal pihustite avatuse kohta. Tavalisel spidoblokil seda juhet spidobloki pistikus pole, ilma selleta püsib küttekulu näit koguaeg 0.0 . Lihtsam on lisajuhtme vedamine mis läheks ajust näidikubloki pistikusse (erineva mootoriga autodel läheb see ajus erineva pini külge). Lisaks nagu varem mainitud 4-klemmiga juhe MFA kangi küljest kaitsmeblokki ning õli- ja välistemp. andurid ära ühendada.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kasutaja avatar
argo
Foorumi arendaja
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas argo »

GTI kirjutas:Lisaks nagu varem mainitud 4-klemmiga juhe MFA kangi küljest kaitsmeblokki ning õli- ja välistemp. andurid ära ühendada.
Mul küsimus, et kuhu täpsemalt see tuleb sinna kaitsmeblokki, kas seal on juba mingi juhe koos pistikutega olemas, või tuleb uued juhtmed ise sinna vedada?
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
PiltPiltPilt
Timpz
Huviline
Auto: vw passat

Lugemata postitus Postitas Timpz »

Selline küsimus, et kui tahan B5 passatile kompuutriga spidoplokki panna, siis on mingi väga hull töö ? Endal tavaline spidoplokk, näitab ainult kella ja läbitud km ja läbisõitu.
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 191 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

argo1987 kirjutas:Mul küsimus, et kuhu täpsemalt see tuleb sinna kaitsmeblokki, kas seal on juba mingi juhe koos pistikutega olemas, või tuleb uued juhtmed ise sinna vedada?
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=77&t=51842" onclick="window.open(this.href);return false;
siin teemas on link kaitsmebloki skeemile - MFA pesa on allreas 4-klemmiga roheline ja V-tähega tähistatud, sinna läheb vastav kaabel koos õige pistikuga, teine ots sellel kaablil läheb MFA lüliti külge mis asub kojameeste lülitis. Uuena ostes maksavad kaabeldused ulmehindu, mõttekam oleks mingilt doonorautolt kogu komplekt maha kruvida.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kasutaja avatar
argo
Foorumi arendaja
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas argo »

GTI kirjutas:
argo1987 kirjutas:Mul küsimus, et kuhu täpsemalt see tuleb sinna kaitsmeblokki, kas seal on juba mingi juhe koos pistikutega olemas, või tuleb uued juhtmed ise sinna vedada?
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=77&t=51842" onclick="window.open(this.href);return false;
siin teemas on link kaitsmebloki skeemile - MFA pesa on allreas 4-klemmiga roheline ja V-tähega tähistatud, sinna läheb vastav kaabel koos õige pistikuga, teine ots sellel kaablil läheb MFA lüliti külge mis asub kojameeste lülitis. Uuena ostes maksavad kaabeldused ulmehindu, mõttekam oleks mingilt doonorautolt kogu komplekt maha kruvida.
Tänud, nüüd asi selge. Ainuke mure, et kogu komplekt olemas, aga seda juhet ei ole :?
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
PiltPiltPilt
Vasta

Mine “Elektroonika”