Golf 3 Immo!

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Keimo
Huviline
Golf 3 Immo!

Lugemata postitus Postitas Keimo »

Tegu siis golf 3 diisel. Immo ei võta seda väikest pulka enam omaks.kui pulga sisse panen peaks punane tuli põlema minema ja saab süüdet keerata, aga nüüd jääb tuli ikka vilkuma. Milles asi..kust otsima peaks lahendust?

selfkiller
Huviline
Auto: VW Golf IV

Re: Golf 3 Immo!

Lugemata postitus Postitas selfkiller »

Ma ei tea, kas see jutt aitab sind aga mul golfil on ka immo peal. Süsteem on nii et, pistad pulga auku ja vilkuv tuluke lõpetab vilkumise. Peale seda käivitan. Aga vahel ei saa ka see immo pulk ühendust ja minu nipp on järgmine, et võtan immo pulga ja pistiku ja tõmban ettevaatlikult enda poole nii kaua kui tuli kustub. Vist mingi juhtme ühendus ei anna kontakti. Minu golfil siis selline lugu aga vaata juhtmed üle ja liiguta pistikuid äkki on selle viga.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Tundub minbi aftermarket lahendus. Alusta sellest kes on tootja ja mis mudel. Siis saab ju juba manuale otsida ja lugeda, mida selline käitumine põhjustab. Arvatavasti on lihtsam variant loobuda sellest.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Keimo
Huviline

Lugemata postitus Postitas Keimo »

OLEN LAHTI lammutanud ja üritan loobuda.Tõmbsain sellel immo plokilt juhtmed ära ja kaitsmed seal kõrval ka välja.Mis edasi pean tegema sellest ju ei piisa.Mingid juhtmed ühendama ?

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

No kui juhtmete lahtitõmbamisest ja kaitsmete eemaldamisest piisaks, siis oleks ju varastel jube lihtne. Loomulikult pead need juhtmed taastama algsesse seisu, kuhu vahele see immo pandud on. Kas siis blokeerib starteri, kütusepumba jne.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Vasta

Mine “Elektroonika”