Mure järgmine: Vahetasin autol mootorit 1,6
Eelsüüte küünalde tuli vilgub
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Eelsüüte küünalde tuli vilgub
Tere!
1,9 vastu ja nüüd kui käima panen siis eelsüüteküünalde tuli vilgub. vilgub oma hetked ära ja siis kui käima panen, hakkab tuli uuesti vilkuma. Kardan, et see võib lõhkuda eelsüüteküünlad. või kas see üldse toimib ja millest see vilkumine tingitud on ...
-
Wizard
- Huviline
- Auto: g4 variant `05
- Tänanud: 1 kord
Re: Eelsüüte küünalde tuli vilgub
kuna autot ei tea aga osadel tähendab see veakoode mälus pane aga kaabel taha
Viimati muutis Wizard, 19 Okt 2010, 08:09, muudetud 1 kord kokku.
Br.
aa sorry masina andmed jäid nimetamata.
Passat 1994a
1,9 55kw
Passat 1994a
1,9 55kw
Viimati muutis georg21, 19 Okt 2010, 09:53, muudetud 2 korda kokku.
sellel vist veel ei olegi aju.Wizard kirjutas:kuna autot ei tea aga osadel tähendab see veakoode mälus pane aga kaabel taha
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Mis ta sul täpsemalt on, B3 või B4?
Autodata annab kolm mudeli:
1991-1994
1994
1994-1996
Kahel viimasel on aju nime all Glow Plug Control Module. Ja Sellele läheb juba immo ja läbi selle ka diagnostika külge.
1991-1994
1994
1994-1996
Kahel viimasel on aju nime all Glow Plug Control Module. Ja Sellele läheb juba immo ja läbi selle ka diagnostika külge.
Viimati muutis dellu, 19 Okt 2010, 13:08, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
B3 mudel jääb sinna 91-94dellu kirjutas:Mis ta sul täpsemalt on, B3 või B4?
1991-1994
1994
1994-1996
Mul oli täpselt sama asi! See kyynlaid ei tohiks lõhkuda, kuna nad ei ole tagagi
Ma vahetasin oma Ventol samal mootoril kyynlad ära-paar käivitust olid taga, siis aga enam kyynlaid taha ei võtt. Tuli läks korraks põlema, siis hakkas vilkuma, kui oli soe mootor läks tööle kui ei olnud siis ei läind. Probleem lahenes kui vahetati kyynalde relee ära(minu juhtumi puhul oli vaja vahetada ka vasest lint mis kyynlaid yhendab,see mul licalt murdus).
Ehk on abiks.
Ma vahetasin oma Ventol samal mootoril kyynlad ära-paar käivitust olid taga, siis aga enam kyynlaid taha ei võtt. Tuli läks korraks põlema, siis hakkas vilkuma, kui oli soe mootor läks tööle kui ei olnud siis ei läind. Probleem lahenes kui vahetati kyynalde relee ära(minu juhtumi puhul oli vaja vahetada ka vasest lint mis kyynlaid yhendab,see mul licalt murdus).
Ehk on abiks.
-
audivana
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Mul on see tuluke vilkunud samuti kui masin käima läheb.
Vilgub paar kolm sekundit ja siis kustub ära.
Audi80 1.9td kui ka audi801.6d vahetasin relee ära ja sellega kadus ka vilkumine.
Üks variant on veel:
Osa autodel näitab eelsüüte tule vilkumine piduritule riket. Eitea kas sel ka nii on. See piduripedaali lüliti võib seda jama teha.
Vaata pidurituled üle, kas need põlevad või mitte.
Kui ei põle vaata piduripedaali all olev lüliti üle.
Mõned mõtlevad võibolla mis saab ühist olla eelsüütteküünalde tulel ja pidurituledel, aga midagi igadehes on, et vilkuma hakkab.
Pane google otsingusse eelsüüte küünalde tuli vilgub ja saad palju vastuseid eelnevale jutule.
Vilgub paar kolm sekundit ja siis kustub ära.
Audi80 1.9td kui ka audi801.6d vahetasin relee ära ja sellega kadus ka vilkumine.
Üks variant on veel:
Osa autodel näitab eelsüüte tule vilkumine piduritule riket. Eitea kas sel ka nii on. See piduripedaali lüliti võib seda jama teha.
Vaata pidurituled üle, kas need põlevad või mitte.
Kui ei põle vaata piduripedaali all olev lüliti üle.
Mõned mõtlevad võibolla mis saab ühist olla eelsüütteküünalde tulel ja pidurituledel, aga midagi igadehes on, et vilkuma hakkab.
Pane google otsingusse eelsüüte küünalde tuli vilgub ja saad palju vastuseid eelnevale jutule.
Viimati muutis audivana, 21 Nov 2010, 00:12, muudetud 1 kord kokku.