1,9TDI 96KW 2004probleem aut.kastiga ja ESP

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
honka.euro
Uustulnuk
Auto: vw
1,9TDI 96KW 2004probleem aut.kastiga ja ESP

Lugemata postitus Postitas honka.euro »

Pannes auto tööle esp kollane tuli ei põle,aga sõites masinaga 3,5km läheb esp tuli põlema ning tuleb koheselt probleem ,aut.kastiga,pannes pargilt, drivile käib aut.kastis läbi nõks ehk siis autol läheb drive -sisse nõksuga.Rehvi rõhud on korras olen proovinud isegi teisi velgi,aga abi ei ole. Olen proovinud ka ise esp käsitsi mahavõtta, kuid ei muutu midagi 3,5km ja probleem algab taas.Viga tuli siis kui sai sõidukiga sõidetud läbi suurest lombist. Veast saab vabaks, siis kui korraks auto väljalülitada, aga viga tuleb tagasi peale 3,5km. Mida oskate soovitada,kas minna diagnosti, aga kelle juurde

Teid Ettetänades!!!
copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.

Re: 1,9TDI 96KW 2004probleem aut.kastiga ja ESP

Lugemata postitus Postitas copilot »

honka.euro kirjutas:Pannes auto tööle esp kollane tuli ei põle,aga sõites masinaga 3,5km läheb esp tuli põlema ning tuleb koheselt probleem ,aut.kastiga,pannes pargilt, drivile käib aut.kastis läbi nõks ehk siis autol läheb drive -sisse nõksuga.Rehvi rõhud on korras olen proovinud isegi teisi velgi,aga abi ei ole. Olen proovinud ka ise esp käsitsi mahavõtta, kuid ei muutu midagi 3,5km ja probleem algab taas.Viga tuli siis kui sai sõidukiga sõidetud läbi suurest lombist. Veast saab vabaks, siis kui korraks auto väljalülitada, aga viga tuleb tagasi peale 3,5km. Mida oskate soovitada,kas minna diagnosti, aga kelle juurde

Teid Ettetänades!!!
Kaabel sappa ja saab edasi vaadata kust viga otsima hakata. Minul hakkas ESP tuli põlema peale 10 minta moto töötamist ja viga oli ühes juhtmes, mis oli käima koti peal asuvast pistikust ära mädanenud. Muidugi mul manuaal. Aga ennem veakoodi lugemist ei saa suurt miskit teha....ja kui tuli põlema hakkab, siis pane kaabel sappa, sest võib see veakood ära kustuda kui vahepeal süüde välja-sisse ja teed diagnosti ajal mil tuli ise pole põlema hakanud.
Diesel Power KEEPS ME GOING
honka.euro
Uustulnuk
Auto: vw

Lugemata postitus Postitas honka.euro »

Kas ,siis tõesti ükski volkari fänn ei julge ega raatsi oma teadmisi jagada
alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

oli ju selge vastus. PANE ARVUTI JÄRGI ja saad juhtnöörid, kust viga otsida.
tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 150 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Ega siin ei ole leiutada tõesti midagi, tee diagnostika, ega keegi kohvipaksu pealt interntis su autot ära ei remondi. Ja ära kihuta lompides:)
Viimati muutis tobimarg, 12 Nov 2010, 15:16, muudetud 1 kord kokku.
copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.

Lugemata postitus Postitas copilot »

honka.euro kirjutas:Kas ,siis tõesti ükski volkari fänn ei julge ega raatsi oma teadmisi jagada
Uskumatu mees :lol: J6udu sulle, mis muud ikka soovida!
Viimati muutis copilot, 20 Nov 2010, 00:43, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
Vasta

Mine “Elektroonika”