G3 lähitulega probleem

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
bradley0073
Huviline
Auto: VW golf 3 2.0 85 kw

G3 lähitulega probleem

Lugemata postitus Postitas bradley0073 »

Probleemiks siis g3 vasakpoolne lähituli, mis natuke aega vilkus ning siis lõpuks üldse ära kustus. Panin uue pirni sisse kuid põlema ikka ei hakka. Ülejäänud pirnid põlevad, seega kaitse läbi olla ei saa. Tuledeks on golf 4 stiilis tuled kui sellest miskit abi.
Kasutaja avatar
Mattias
EVWK juhatus
Auto: G3 1.8T,Passat B5.5 1.9TDI
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 51 korda

Re: G3 lähitulega probleem

Lugemata postitus Postitas Mattias »

Kontrolli vast pistik üle, mis pirni otsa läheb, kas voolu üldse peale saab?
G3 1.8T teema | Disain ja muud tegemised: UnitedDesign&Code | Ühel õigel autohuvilisel on pool autot koguaeg toas.
Peps7
Huviline
Telefon: 5103244
Auto: VW Golf V 1,6 75kw, Ford Galaxy 1,9TDI 85kw. Hingusele läinud VW Golf III 1,8 66kw, Ford Galaxy 2,3 103 kw
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Peps7 »

Enda autol oli probleem selles, et see klamber, mis pidi pirni tules sees hoidma, oli "väsinud" ja pirn loksus väheke. Sellest piisas, et ühendus nöökis ning tuli vilkus.
http://www.ally.ee
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

bradley0073 kirjutas:Probleemiks siis g3 vasakpoolne lähituli, mis natuke aega vilkus ning siis lõpuks üldse ära kustus. Panin uue pirni sisse kuid põlema ikka ei hakka. Ülejäänud pirnid põlevad, seega kaitse läbi olla ei saa. Tuledeks on golf 4 stiilis tuled kui sellest miskit abi.
Arvad tõsimeeli, et terve auto lambid on ühe kaitsme all?
Vaata ikka kaitsmeplokki kah, seal on ikka rohkem kui kaks kaitset kui mootor ja tuled.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
bradley0073
Huviline

ühe poole tuled on ühe kaitsme all, teise poole omad teise kaitsme. Ega see kaitsmeplokk mulle nii võõras ka ei ole:D
Lihtsalt kuidagi kähku ja imelikult kustus ära. Korraks kui klaasi peale koputasin kui alguses ära kustus, hakkas tööle, peale seda enam mitte. Ju hakkab täna siis otsima, kuhumaani vool jõuab üldse
freeser
Huviline
Telefon: 5176554
Auto: Audi a4 1,9TDi Quattro VW Golf I Cabri turbo

Lugemata postitus Postitas freeser »

Mul g2-ga oli siuke teema, et tuli põles ja järsku kustus ära sõitsin august läbi, toimib. ja nii umbes nädala tegi ja kui lõpuks enam ei hakand üldse tööle sis vaatasin kaitset ja see oli suland. Vaata ikka kaitse ka üle.(mul lähituli põles, aga kaugtuli oli kustus)
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

bradley0073 kirjutas:ühe poole tuled on ühe kaitsme all, teise poole omad teise kaitsme. Ega see kaitsmeplokk mulle nii võõras ka ei ole:D
Lihtsalt kuidagi kähku ja imelikult kustus ära. Korraks kui klaasi peale koputasin kui alguses ära kustus, hakkas tööle, peale seda enam mitte. Ju hakkab täna siis otsima, kuhumaani vool jõuab üldse
Siia maani on ikka igal sõidutulel oma kaitse olnud, pargid käivad poolte kaupa.
Kehv ühendus kaitsme pesas sulatab heal juhul lõpuks kaitsme läbi, si*em variant võib lõppeda tulekahjuga.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
bradley0073
Huviline

Nii, nüüd pean küll Jussikese ees vabandama, oligi viga lihtlabases kaitsmes. Lihtsalt eile õhtul suure kiiruga ei pannud tähele et lähituli eraldi kaitsme all. Uus kaitse sisse ning pinks-ponks.
Minu poolest võib teema lukku panna.
Vasta

Mine “Elektroonika”