Müsteerium touran pidurituledega.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Müsteerium touran pidurituledega.
VW touran 2004 a. man. 1,6 b . Pidurituled otsustasid põlema jääda, isegi siis, kui võtsin pedaalilülitilt pistiku küljest ! Põlevad ka siis, kui süüde väljas. Kas oskaks keegi valgustada, mis ahelat mööda vw geeniused otsustasid antud autol pidurituledele energia juhtida. Egas seal ometi mingit can juhtimist pole ? Või on sellel nähtusel mingi "kõrgem" tähendus ?
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Müsteerium touran pidurituledega.
Keskelektri plokk omadega sassis nähtavasti, mul väitis kunagi pidevalt, et täistuli läbi, kuigi polnud. Aitab ainult ploki vahetus.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
kas sellel on udutuled eraldi? st, et kindel et piduri tuli põleb mitte udutuli samas tules?
Pidurituled kindlasti.
ounou kirjutas:kas sellel on udutuled eraldi? st, et kindel et piduri tuli põleb mitte udutuli samas tules?
Kas nimetatud ploki eest raha ka küsitakse ja kuskohast seda leida võib, auto küljes, ma mõtlen ?
Head vana-aasta lõppu !
Head vana-aasta lõppu !
jussike kirjutas:Keskelektri plokk omadega sassis nähtavasti, mul väitis kunagi pidevalt, et täistuli läbi, kuigi polnud. Aitab ainult ploki vahetus.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Küsitakse ikka ja päris hästi. Asukohaga pole sul midagi peale hakata, kuna ise seda kodustes tingimustes niikuinii ei saa vahetada, sest vajab täpset kodeerimist kuna juhib tervet auto elektroonikat. Lohutuseks võib ainult öelda, et sobivad pea kõikide sama põlvkonna VW, škoda, seat mudelite omad ka kasutatult ja vahetus ei pea toimuma esinduses, kuid vahetaja peab olema väga pädev omades vastavat riist ja tarkvara.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....