temperatuuri ei näita armatuuris
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
temperatuuri ei näita armatuuris
Tere!
Selline probleem siis et peale mootori remonti, mille käigus tõsteti mootor maha, ei näita enam armatuuris temperatuuri. Jutt siis G3 55kw GTD 1992 aastast. Nagu ma tean siis peaks olema tal 3 andurit mis seotud jahutus süsteemiga. 1 siis radikas, 2. paisu paagis ja 3-s siis seal plokkikaane külge kinnituva harupesa küljes kuhu ühendub nii õige mitu voolikut. Milline siis neist on seotud selle temp näidikuga või mida vaatama/uurima hakata. või on veel mingi andur kusagil?
Selline probleem siis et peale mootori remonti, mille käigus tõsteti mootor maha, ei näita enam armatuuris temperatuuri. Jutt siis G3 55kw GTD 1992 aastast. Nagu ma tean siis peaks olema tal 3 andurit mis seotud jahutus süsteemiga. 1 siis radikas, 2. paisu paagis ja 3-s siis seal plokkikaane külge kinnituva harupesa küljes kuhu ühendub nii õige mitu voolikut. Milline siis neist on seotud selle temp näidikuga või mida vaatama/uurima hakata. või on veel mingi andur kusagil?
-
raiku
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
Re: temperatuuri ei näita armatuuris
näidikuga seotud see mis seal voolikute otsas on ehk siis lõdvikute flantsil
radika küljes andur paneb käima radiak vendika
paisupaagi küljes kontrollib jahutusvedeliku taset ja annab armatuuris tulega teada kui vedelikku vähe on
radika küljes andur paneb käima radiak vendika
paisupaagi küljes kontrollib jahutusvedeliku taset ja annab armatuuris tulega teada kui vedelikku vähe on
viljandi mölamies
aga kuidas seda kontrollida kas andur toimib või mitte.ja ehk on veel mõni koht kus võib viga olla
-
raiku
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
probleem võib esineda ka selles et mootor võeti maha ja mõni juhtmeke jäi korralikult külge panemata.wapsik kirjutas:Tere!
mille käigus tõsteti mootor maha, ei näita enam armatuuris temperatuuri.?
viljandi mölamies
eile vaatasin juhtmed üle. võtsin pistikutest lahti ja panin tagasi kokku. tundus et kõik ok. seda suurt keeratavat juhtmete ühendus junni ei võtnud lahti. peab vist siis juhtmeid läbi " helistama" hakkama.
- Zenki
- Huviline
- Auto: Roller
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kui sul on näiteks kodus vedelemas mõni temp. lisa kell. Siis saad sellega kontrollida. Vead juhtmed akule ja kolmanda otsa paned vastu andurit. Peaks ilusti näitama. Vähemalt ise proovisin seda. Mul täpselt sama kamm. Vahetasin isegi anduri ära aga siis tuli välja, et millestki muus see nali. Vahepeal näitab, vähepealt mitte. Jälile pole siiani saanud..
RSosad OÜ - autoremont, varuosad, peformance osad, coiloverid - küsi pakkumist.
-
MuruMuna
- Huviline
- Auto: VW Jetta VI 1.2 TSI 2011
teemat jätkates, mul see kala, et kell ei näita midagi, kogu aeg nullis, aga sooviks ka seda korda saada, ega sul ei ole seda temperatuurinäidu kella müüa ja kuidas nende kellade sobivus üldse on? mul endal vento '93 a. 55kW 1.9TD, kas sellele lähevad golfi kellad ka peale?reizor kirjutas:Kui sul on näiteks kodus vedelemas mõni temp. lisa kell. Siis saad sellega kontrollida. Vead juhtmed akule ja kolmanda otsa paned vastu andurit. Peaks ilusti näitama. Vähemalt ise proovisin seda. Mul täpselt sama kamm. Vahetasin isegi anduri ära aga siis tuli välja, et millestki muus see nali. Vahepeal näitab, vähepealt mitte. Jälile pole siiani saanud..
- Zenki
- Huviline
- Auto: Roller
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Müüa ei ole, aga võin korra laenuks anda, et saaksid kontrollida, kas asi anduris või mitte. Need sellised ümmargused aftermarket kellad. Sobivad igalepoole. Neile peab lihtsalt oma juhtmestiku vedama.
RSosad OÜ - autoremont, varuosad, peformance osad, coiloverid - küsi pakkumist.
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 95 korda
- Tänatud: 191 korda
otsi üles kella juhtiva temp. anduri juhe ja pane see massi - kui näidik nüüd ellu ärkab ja põhja jookseb on temp. näidik korras, kui ei siis on vigane juhtmestik või näidik.MuruMuna kirjutas:teemat jätkates, mul see kala, et kell ei näita midagi, kogu aeg nullis, aga sooviks ka seda korda saada, ega sul ei ole seda temperatuurinäidu kella müüa ja kuidas nende kellade sobivus üldse on? mul endal vento '93 a. 55kW 1.9TD, kas sellele lähevad golfi kellad ka peale?reizor kirjutas:Kui sul on näiteks kodus vedelemas mõni temp. lisa kell. Siis saad sellega kontrollida. Vead juhtmed akule ja kolmanda otsa paned vastu andurit. Peaks ilusti näitama. Vähemalt ise proovisin seda. Mul täpselt sama kamm. Vahetasin isegi anduri ära aga siis tuli välja, et millestki muus see nali. Vahepeal näitab, vähepealt mitte. Jälile pole siiani saanud..
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..