K: Klappvõti.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Tuunikala
Huviline
Telefon: +37253585562
Auto: VW Corrado VR6, Opel Omega V6

K: Klappvõti.

Lugemata postitus Postitas Tuunikala »

Oleks siis küsimus, et äkki keegi teaks, kas VW esindusest saab osta VW Transporter T4-ja klappvõtme toorikut, ning kui palju see maksab?
Petzo: "Täpsustan: kuskil pole nii vigast golfi. :D"

PRIM0
Huviline
Telefon: 56660496
Auto: vw golf mk1 2,0L G60 ,MB CLK 200 Kompressor

Re: K: Klappvõti.

Lugemata postitus Postitas PRIM0 »

isegi sooviks sellele vastust saada, vaja ju golf popimaks teha. :D Lisaks sellele on klappvõti kindlasti ka Passat b5-l.
Viimati muutis PRIM0, 13 Veebr 2011, 16:42, muudetud 1 kord kokku.

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

osta.ee-s oli just kaks klappvõtit müüa ja kasutaja dellu pakub täitsa asjalikku signat millel pultideks ongi kaks klappvõtme toorikut

Tuunikala
Huviline

Põhjus, miks ta peaks olema, vähemalt minu jaoks, Transporter T4-ja oma, on lihtne, 2-e nupuga puldi osa, ning toorikuosa, mille saab täpselt lõigata Golf II võtme järgi. Võtmed sisuliselt samad, proovisin isa bussi võtit enda süütelukku, läks sisse isegi. :)
Edit: Ning ma ei tea, tahaks just hoida VAG-Grupi juppe juures miksipärast.. :D
Viimati muutis Tuunikala, 13 Veebr 2011, 18:33, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 581 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Esindus ei müü kunagi toorikuid, kas siis kere nr järgi või suvalisi valmis võtmeid koos lukusüdamikuga.
Alles oli siin kuskil teema, et putkdest saab kah klapp võtme toorikuid.
Viimati muutis jussike, 13 Veebr 2011, 21:20, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Kui just originaali taga ei aja, siis minult saab jah. Nii signana kui ka kesklukukomplektina alates 32 euroga.
http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=32735" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.aqaris.ee/asjad/VOTMED.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ka võimalikud toorikud näha, lisaks tegelikult veel ka ford jne mida pildil pole.
Samalt lehelt leiab ka kesklukukomplekte klappvõtmega, toorikud samad.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

wiltz2004
Huviline
Auto: VW golf mk1 cabrio

Lugemata postitus Postitas wiltz2004 »

Julgen Dellu varianti soovitada. Enda G1-le sai paigaldatud Dellult soetatud signa ja täitsa toimib ning klappvõtme kvaliteet on ka oodatust parem.
Golf mk1 cabrio 1987

Tuunikala
Huviline

Olgu. Siis ma tean, et tagavaravariant on olemas. Aga kui kere nr-i järgi tellida (Transporter kohe käepärast :D), kas siis ta tuleb valmislõigatuna? Kui jah, kas siis seda keeleosa saab toorikuna tellida? Ntks sinu käest, dellu? Sest tahaks saada 2-nupuga, sest see meeldib mulle just lihtsuse poolest. Ning kui palju muidu võti tellides maksab? On ta ulmekulutus, või alla 100€ saab ikka hakkama?

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Loe seda:
jussike kirjutas:Esindus ei müü kunagi toorikuid, kas siis kere nr järgi või suvalisi valmis võtmeid koos lukusüdamikuga.
Alles oli siin kuskil teema, et putkdest saab kah klapp võtme toorikuid.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

dellu
Moderaator
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020

Saab ikka, 5 eurot tükk.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Tuunikala
Huviline

Aga hinna kohta? Jah, ma lugesin. Ma saan kasutada oma isa bussi, et saada kätte võtmeid. Aga olgu, sain aru nüüd, et valmislõigatud. Tänud abi eest. Dellu, tore teada. Siis saab teie käest tooriku tellida. Üks küsimus veel. Nii palju, kui ma nende kohta uurinud olen, siis kas pannakse ainult võti, või vahetatakse puldisisemus ringi. Aga kui panna ka autole signalisatsioon, kesklukk ning äkki ka immo, kas siis saab pulti ümber programmeerida ka vastava signa jaoks, või tõesti ainus võimalus on võtme sisemus ringi vahetada. Tegija leidmisega pole probleemi, isa saaks vajadusel isegi füüsikute juurde viia. Vabandust lolli küsimuse eest, lihtsalt pole kursis eriti elektroonikaga, ikkagi alles 16.. :)

dellu
Moderaator

No üldiselt siiski eri tootjate asjad ikka üksteisega läbi ei saa. Kui sul olemas originaal keskluku juhtimine, siis on võimalik osta signa mida juhitakse originaalvõtmest/puldist. Sellel endal pulte polegi, aga ise neid ei soovitaks. Golf4 näiteks tuleb tehasesigna maha ka siis kui a la titaanvõtmega uks lahti keeratakse. Võimalik, et ka lisasigna saab samast kanalist enda sisendi. Olen näiteks näinud ühte Cliot, kus esinduses pandi signa peale (samuti originaalvõtmest juhtimine). Istun siis mina ükskord autos ja ootan inimest. Mõtlesin et tukastaks natuke ja lükkaks niikaua uksed lukku. Vajutasin siis salongis olevat keskluku nuppu ja mõne sekundi pärast autos kisas. Sama nupu lahtitegemise osa võttis signa maha ka. Ehk siis mis kasu on signast kui aken sisse lüüa ja nuppu vajutada ja juba ongi auto vait.
Viimati muutis dellu, 14 Veebr 2011, 20:25, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Milleks tellida tehasest mingi teise auto võti, kui selle hinna eest saaksid terve komplekti st kaks toorik pultvõtit ja signa, ning raha jääks veel üle paigalduse pealegi.

Tuunikala
Huviline

Eesmärk oleks saada VW originaalvõtit just. Ning 2-e nupuga. Kui on olemas ka järelturul klappvõtit koos signalisatsiooniga, millel on 2 nuppu, siis ma ostaks selle. Aga ikka olen näinud 4-nupuga. Eesmärk oleks saada täpselt originaalivälimusega, ning 2-e nupuga. Vajadusel võin ka isa teise võtme sahtlist võtta, aga see on siis, kui originaalvõti maksab üüratu hinna. Lihtsalt oleks vaja seda numbrit teada.
Dellu, tänud abi eest. Ehk siis kui tõesti teha nii, nagu ma tahaks, siis tulebki puldiosa ümber vahetada. Tänan harimise eest! :)

Vader
Huviline
Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG

Lugemata postitus Postitas Vader »

kui on sisemuugiga võti siis peaks olema võimalik tellida ka klappvõtit
vw ei hoia meid elus
meie hoiame vw elus

Tuunikala
Huviline

Mis mõttes sisemuugiga muidu?

Vader
Huviline
Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG

Lugemata postitus Postitas Vader »

sisemuugiga on võti siis kui serv on sirge ja muuk on freesitud soonena võtme küljele
vw ei hoia meid elus
meie hoiame vw elus

walkman

Lugemata postitus Postitas walkman »

Kas ma kuskilt seda klappvõtme korpust ka osta saan ? (ilma elektroonikata)

Ebayst jah aga Eestist ?

Pilt

Vasta

Mine “Elektroonika”