Otsin inimest kes saaks ülevaadata PASSAT 98tdi 66kw immosüsteemi ?
Soovitavalt võiks olla Raplamaalt või selle ümbursest, ka Tallinn, Pärnu.
Vajan inimest kes jagab seda süsteemi väga hästi.
1. Mina võtaks kellad välja ja viiks mõne elektriku juurde kes viitsib sealt külmjooted üle vaadata ja siis niiskuse eemaldada.
2. Võtaks kellad välja ja paneks tuppa kuivama kuna tegu tundub olevat niiskuse probleemiga.
No mina siin immot ei kahtlusatks, kui siis armatuuriga seoses. Vaata esimese asjana üle, kuidas armatuuri kellade pistikud on, äkki mõni lahti tagant. See et kell ja läbisõit 0-i lähevad ei ole kindlasti immo viga. Kuna aga immo peaks olema armatuuri sees, siis suure tõenäosusega on viga siiski seal. Võimalik et on ka armatuuris miski viga sees. See et sa alt soojendad jõuab lihtsalt arvatavasti armatuuri taha välja. Võimalik muidugi, et viga on ka kaitsmeplokis mõne relee või kaitsmega, mis temperatuuriga mängib.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Mis seisus aku on?Küsin kuna endal oli just nädalavahetusel selline jama,et auto unustas oma võtme ära ja immo jäigi peale.
Põhjuseks liiga tühi aku.Samas auto läks käima ja töötas 1 s ja käima ma sain ta nii 10-15x järjest,aga võtme unustas esimesel korral ära.