1.9tdi 98a passat külmaga immo ei tööta

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
taavi6
Huviline

Lugemata postitus Postitas taavi6 »

JAHETATE ILMADEGA (alates ~6kraadi) NING AUTO SEISNUD VÄHEMALT POOL PÄEVA, EI LÄHE ENAM AUTO TÖÖLE (läheb kuid sureb uuesti välja kohe)

ARMATUURIL NULLIB ÄRA LÄBITUD KM, KELLA JNE.

NB!!!

TÖÖLE SAAB SEDASI!!

KEERATES SÜÜTE SISSE, NING AJAPIKKU OLENEB KÜLMAST HAKKAVAD ARMATUURIL VILKUMA ÄRA NULLITUD KM, KELL, JNE...KUNIKS LÕPUKS KÕIK VÕIMALIKUD ARMATUURIL OLEVAD NÄIDIKUD...KUNIKS VILUMINE LÕPPEND JA JÄÄVAD NÄIDUKI TULED PÕLEMA MÕNEKS SEKUNDIKS, LÄHEB AUTO KÄIMA??!

VILKUMISE AJAL KÄIB KLÕGISEMINE.

VÕIB VÕTTA VÄGA KAUA AEGA SEE, OLENEB KÜLMAST( miinus kraadidega on asi juba lootusetum, see protsess võib võtta tunde aega)

TEINE VARIANT KUIDAS SAAB KÄIMA!!

PANEN FÖÖNI KAITSMETE JUUREST SISSE NING LASEN SOOJA ÕHKU SINNA KANTI JA ASI TOIMIB KORDADES KIIREMINI..

OSKAB KEEGI SEDA LAHTI SELETADA KA PROBLEEMILE LAHENDUST LEIDA ????

[Muudetud: 6-12-2009 taavi6]

mix17
Huviline
Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw

Lugemata postitus Postitas mix17 »

Kõige odavam on lasta diagnost ära teha saad probleemile jaole.Kõige kiirem käima saamine on aga nii et viid otse akult ühe juhtme pumbamagnet klappile aga pärast pead ise juhtme ära võtma muidu ei sure ära.Aga jah see fööniga jamamine ei ole ju normaalne. kas sul on mingi aftermarketi signa või originaal.Muidu on jah võimalus et immo plokk ei funka korralikult või on kuhugi niiskus ligipäesenud.:question:
Ah mida ka mina autodest tean, ;) aga ikkagi nii palju tean et naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada

taavi6
Huviline

Käisin ka ükskord diagnostis aga nad tegid seda siis kui mootor oli soe ja ilmselt ei näidanud seda viga välja siis.

immo peaks olema orginaal, sest on ehitatud võtmne sisse ja lugesin et selle aasta autol peaks kohe peal olema.

Milline see pumbamagnet klapp on, huvipärast võiks proovida nii käima panna korra?

föönist on tõesti täielik kopp ees, veaigakord pikendust ja pead arvestama et igalpoolt ei saa voolu...AJUVABA

erkki
Huviline
Auto: Passat´98 V6 Syncro

Re: 1.9tdi 98a passat külmaga immo ei tööta

Lugemata postitus Postitas erkki »

Mis seisus aku on?Küsin kuna endal oli just nädalavahetusel selline jama,et auto unustas oma võtme ära ja immo jäigi peale.
Põhjuseks liiga tühi aku.Samas auto läks käima ja töötas 1 s ja käima ma sain ta nii 10-15x järjest,aga võtme unustas esimesel korral ära.
Saare elanik

taavi6
Huviline

aku on üsna tutikas ja hea, sellega probleeme polnud ka peale 20-30 proovimist käima saada jäi aku ikkagi veel täis.
Nüüd ongi probleem selles et ma ei saa peale eilset enam üldse käima, immo tuli või see autopilt koos võtmega vilgub ja ei saa enam üldse käima. Kas ei tunne võtit ära või on immo mingi külmajoode totaalselt lahus, et soe ka enam ei aita.

erkki
Huviline
Auto: Passat´98 V6 Syncro

Lugemata postitus Postitas erkki »

Mul vilkus ka ja arvaravasti on võtme ära unustanud.
Immo veakoodide kustutamine Audi originaaltestriga aitas minu puhul.
Samas räägiti ka immorõnga kehvadest kontaktidest,proovi neid ka puhastada.
Saare elanik

mclx
Huviline

Lugemata postitus Postitas mclx »

Selline immo teema siin juba mitu korda läbi käinud minu teada. Immo rõnga kontakt kehva, ehk aitab klemmide jootmine/pingutamine pistikus. Immo ei saa võtmest signaali kätte, ütleb, et see on nõrk.
Aga see, et näidikuid vilgutama ja nullima hakkab, on ilmselt näidikute ühenduses viga, sest kui näidikutelt pistik tagant tõmmata, ei lähe ka auto käima, see auto vähemalt mitte... minuteada. Ehk tal on ka immo näidikutes sees. Proovi liigutada näidikute taga pistikut, kui on muutust märgata, tuleks võimalik, et samuti klemmide jootmine/puhastamine ette võtta. Pin'id pistikutes on metallist, metall muudab temperatuuriga omadusi mingil määral ja kui kehv joode, seda hullem.

Vasta

Mine “Elektroonika”