Salongis vingu hais
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Salongis vingu hais
Tere!
Vabandan ette kui teema vales kohas.
Aga nimelt sai siis seotatud VW Passat 97a 1.8 92kw ja ette teades juba ,et sinna raha alla läheb.
Kui mis mind häirib on 3 asja ...
1. Seistes tuleb autosse vingu haisu ... päris häirivalt palju. Summuti korras ja isegi poolpiduse suka sain vahetatud aga tulemus ei paranenud.
Sõites tõmbab asja klaariks.
2.Ventikas mootoris käib koguaeg ringi isegi külma mootoriga ... kas see on normaalne? Osad ütlevad ,et temp andur läbi osad ,et see ongi termosiduriga vms ja peabki koguaeg väntama.
3. Istmesoojendus panen tööle aga see läheb kuumaks millal ise tahab ... ja kui läheb siis tuliseks ... aga vahest võtab 30min aega ,et üldse mõikaks ... ja enamasti juhiiste kohapeal seistes üldse ei reageeri.
Kui sõita natuke siis võib nr5 asendis mune praadida.
Oskab keegi nendele küsimustele nõu anda mida peaks proovima teha?
Vabandan ette kui teema vales kohas.
Aga nimelt sai siis seotatud VW Passat 97a 1.8 92kw ja ette teades juba ,et sinna raha alla läheb.
Kui mis mind häirib on 3 asja ...
1. Seistes tuleb autosse vingu haisu ... päris häirivalt palju. Summuti korras ja isegi poolpiduse suka sain vahetatud aga tulemus ei paranenud.
Sõites tõmbab asja klaariks.
2.Ventikas mootoris käib koguaeg ringi isegi külma mootoriga ... kas see on normaalne? Osad ütlevad ,et temp andur läbi osad ,et see ongi termosiduriga vms ja peabki koguaeg väntama.
3. Istmesoojendus panen tööle aga see läheb kuumaks millal ise tahab ... ja kui läheb siis tuliseks ... aga vahest võtab 30min aega ,et üldse mõikaks ... ja enamasti juhiiste kohapeal seistes üldse ei reageeri.
Kui sõita natuke siis võib nr5 asendis mune praadida.
Oskab keegi nendele küsimustele nõu anda mida peaks proovima teha?
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 18:39, muudetud 1 kord kokku.
Re: Salongis vingu hais
kui summutil lekkeid tõesti pole, siis kui on universaalkerega masin kontrolli tagaluugi tihendit ja seda kas luuk on ikka korralikult kinni. teine tüüpiline asi on kui summuti/sukk/kollektor lekib ja ajab vingugaasi kapoti alla aga nagu sa kirjutasid siis summuti korras. Ülejäänud kahe küsimusele jään vastuse võlgu.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
1. kas see vinguhais on lõhna järgi eristatav: heitgaaside oma või õli põlemislõhn?
2. kumb ventikas? üks on tõesti termosiduriga, kliimaga variandil peaks olema ka lisaks elektriline peal?
2. kumb ventikas? üks on tõesti termosiduriga, kliimaga variandil peaks olema ka lisaks elektriline peal?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Jah kliimaga on ja teine vent on vait ... 1 ehk juhipoolne vuhab koguaeg.
Aga jah ei saa öelda ,e õli põlemis hais oleks pigem ikka vingukas ja tegu on sedaan kerega. Nüüd testisin kui kondi taha panen siis kohe tõmbab haisu salongist ära.
Aga jah ei saa öelda ,e õli põlemis hais oleks pigem ikka vingukas ja tegu on sedaan kerega. Nüüd testisin kui kondi taha panen siis kohe tõmbab haisu salongist ära.
Sidur ei kõrbe?-FoX- kirjutas:Jah kliimaga on ja teine vent on vait ... 1 ehk juhipoolne vuhab koguaeg.
Ei tea küll sidur lahutab ja töötab ülihästi.
Edit: Kas seismisega saab midagi sellist juhtuda?
Nimelt see auto oli ennem minu sõbra äia oma kes omas seda 2a kuid viimati sõitis sellega 2010a novembris ... senikaua oli kuuriall ... kui siiski see pole ju teab mis pikk aega sest mina sain ta kätte ja hakkasin sõitma 20 märts.
Seega auo seisis 1 november - 20 märts.
Aga tema väitel ennem sellist asja ei olnud. Sammuti oli selle seimisega kojameeste hoovastik nii rooste läinud ,et kojamehed ei liikund. Aga suur õlitamine jne. tõi õnneks elujuurde tagasi:P
Edit2: Sõber istus autosse täna ja ütles ,et tegu on 100% kütuse haisuga:S Aga kuskilt midagi ei tilgu ega midagi...
Edit: Kas seismisega saab midagi sellist juhtuda?
Nimelt see auto oli ennem minu sõbra äia oma kes omas seda 2a kuid viimati sõitis sellega 2010a novembris ... senikaua oli kuuriall ... kui siiski see pole ju teab mis pikk aega sest mina sain ta kätte ja hakkasin sõitma 20 märts.
Seega auo seisis 1 november - 20 märts.
Aga tema väitel ennem sellist asja ei olnud. Sammuti oli selle seimisega kojameeste hoovastik nii rooste läinud ,et kojamehed ei liikund. Aga suur õlitamine jne. tõi õnneks elujuurde tagasi:P
Edit2: Sõber istus autosse täna ja ütles ,et tegu on 100% kütuse haisuga:S Aga kuskilt midagi ei tilgu ega midagi...
Viimati muutis -FoX-, 31 Mär 2011, 11:52, muudetud 3 korda kokku.
Niih uus katse ... siiski konditsioneer ei tee asja paremaks.
Aga kui siseringluse peale panna siis kohe normaalne õhk salongis.
Aga kui siseringluse peale panna siis kohe normaalne õhk salongis.
Mul samade andmetega masin..ja ka ajab kohapeal seistes vingu sisse...ja mul läheb sukk vahetusse...auto sa yles tõstetud ja sukk ikka ja pees....aga äkki oskab keegi öelda neid suka mõõte ja kust vaadata võiks neid tartust. Ise sai mõõdetud: 130x55-57....mis arvataxe?
Kahjuks suka pikkust öelda ei oska mul vahetati ära lihtsalt.
Aga mul ju uus sukk all aga probleem endine ...
Mõtlesin ,et ehk kollektori tihend vms immitseb ,et sealt ta saaks küll kapotialt ju sellise vingu haisu salongi tõmmata ... aga siis ta ju löriseks ja pauguks kui see tihend vähe ära on?
Aga mul ju uus sukk all aga probleem endine ...
Mõtlesin ,et ehk kollektori tihend vms immitseb ,et sealt ta saaks küll kapotialt ju sellise vingu haisu salongi tõmmata ... aga siis ta ju löriseks ja pauguks kui see tihend vähe ära on?
Viga ikka kapoti all. Korralikult nuusutades peaks aru saama, kust hais tuleb.
EDIT: Leidsime sealt sisselaske alt karteri tuulutuse toru peaks olema ... igatahes on see ära murdunud mingi plastik tükk ja metall on sees... aga ei näe täpselt kuskohast ta sealt sisselaske kolle alt tuleb :S
Viimati muutis -FoX-, 07 Apr 2011, 20:40, muudetud 1 kord kokku.