käsipiduri sümbol B6 passatil

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
zorro25
Huviline
Telefon: 5250430
Auto: VW Passat B8
Tänanud: 7 korda

käsipiduri sümbol B6 passatil

Lugemata postitus Postitas zorro25 »

Selline mure vaevas mind ,et käivitasin täna auto ja süttis P tähe sümbol ,millel oli kriips peal ja orantsi värvi ,käsipiduri ikoon on muidu peaaegu sama ,aga punast värvi ja ! märgiga ja asub armatuuris teises kohas.See tekst mis ta mulle kirjutas veateatesse ,ei olnud ka paljuütlev.Lihtsalt loe manuaali ja midagi veel.Kuna manuaali pole ,siis jääbki ?.Kas see on mingi ohtlik asi või pigem mingi ajutine asi?Mis see sümbol endast peaks tähendama?

mclx
Huviline

Re: käsipiduri sümbol B6 passatil

Lugemata postitus Postitas mclx »

Kollased hoiatused otseselt sõitmist ei keela. Tuleks teha diagnostika, ning selgitada välja täpsemalt veakood, siis saab edasi tegutseda. Võimalik, et näiteks mõni seisupiduri mootoritest ei toimeta, sellest saad aru kui üritad välja selgitada milline pidur peab/ei pea kui seisupiduri peale paned.

markomarko34
Huviline
Telefon: 55623975
Auto: Vw Passat universaal 2.0 bitdi 2020 . vw passat sedaan 2.0bitdi 2015
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas markomarko34 »

minu autol kah sedasi juhtunud et see tuluke läheb põlema aga panin tähele et telvel külmaga ainult peale pooltühja akuga käivitamist kui vool nõrk siis on ka visanud kirja ette et kontrolli mootoriõli taset .aga kui aku täis siis ei ole siukeseid üllatusi olnud.mina olen edasi sõitnud kui tuled kustuvad ja läbinud paarkümmend tuhat km ja asjad kõik toimivad.diagnostika ei näidanud midagi.

zorro25
Huviline

markomarko34 kirjutas:minu autol kah sedasi juhtunud et see tuluke läheb põlema aga panin tähele et telvel külmaga ainult peale pooltühja akuga käivitamist kui vool nõrk siis on ka visanud kirja ette et kontrolli mootoriõli taset .aga kui aku täis siis ei ole siukeseid üllatusi olnud.mina olen edasi sõitnud kui tuled kustuvad ja läbinud paarkümmend tuhat km ja asjad kõik toimivad.diagnostika ei näidanud midagi.
diagnosti lähen neljapäeval ,nii palju olen targemaks saand ,et asi võib olla softis ,anduris ,moodulis ,nuppus ja kõige kulukam asi mida on ette juhtund on aju.Õnneks see sümbol ei tekita mulle poolt nii palju muret ,kui eelsüüteküünla sümbol ,mis hakkab vahest vilkuma ja siis auto ei käivita ,ootad senikaua ,kui auto registreerib veateate ja siis laseb käivitada.Need asjad ,mis läbi võivad olla on väga kallid asjad ,loodan muidugi paremat ,aga .....!!

zorro25
Huviline

sain siis errorid teada ja need on seotud hoopis immoga.Oskab keegi aitada ,mida tähendavad ja millest tulevad?
1.-Electronic steering column lock defect
-Faulty signal
-Intermittent

2.-Electronic steering lock ,release from electronic switch
-Short circuit to ground or open circuit
-Intermittent

3.-Electronic steering column lock control module
-Faulty
-Intermittent

JankaR
Huviline
Auto: 3x VW Passat (-96 ; -98 ; -07)

Lugemata postitus Postitas JankaR »

Endal lõi kollase P tähe armatuuri siis, kui käsipiduri lüliti vigane oli... käsipidurit lülitades lõi vahest käsipiduri tuled vilkuma armatuuris ja käsipidur jäi lihtsalt peale ja maha enam ei tulnud ning kompuuter ütles Parking Brake Fault. Aitas käsipiduri lüliti vahetus, pealeseda ei rohkem P ega hüüumärke armatuuris ega blokkis tagurattaid..

4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

zorro25 kirjutas:sain siis errorid teada ja need on seotud hoopis immoga.Oskab keegi aitada ,mida tähendavad ja millest tulevad?
1.-Electronic steering column lock defect
-Faulty signal
-Intermittent

2.-Electronic steering lock ,release from electronic switch
-Short circuit to ground or open circuit
-Intermittent

3.-Electronic steering column lock control module
-Faulty
-Intermittent
Vana ja tuntud kulumaterjal sellel autol - roolisammas koos oma vidinatega :| Mõni asjaga rohkem kursis olev inimene ütleb sulle täpsemalt millise vidina sealt samabast sa välja pead vahetama. Abiks on ka otsing ning sarnased teemad nagu näiteks http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... 1&p=526799

PS. küsimus laiemale ringile. Kas roolisamba "lagunemine" B6'l läheb selle mudeli lõpuaastateni välja või võib seda pidada titehaiguseks mis mingist hetkest on ära lapitud?
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄

Vasta

Mine “Elektroonika”