Keegi äkki teab ja oskab öelda mis juhtmed need on ja kuhu nad lähevad/peavad minema?
Eriti huvitab mind just see must pistik kahe jämeda pluss juhtmega.
Ette tänades,
Argo
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Lootsin, et äkki keegi teab öelda pistikute järgi.pppp kirjutas:Kuhu juhtmed teises otsas välja jõuavad (stiilis "see jäme punane mustaga juhe läheb mootori küljes oleva suure ümmarguse pistiku klemmi number 17 külge")? El. skeemid pole mitte kaablikimpude, vaid funktsionaalsete ühikute kaupa üles ehitatud (nt. sissepritsesüsteem, salongi ventilaator jne) ja selle tõttu on juhtmete värvi järgi otsimine väga tüütu ja aeganõudev tegevus.

Kui see aju pistikus klemmi nr. 39 külge läheb, siis on see konditsioneeri signaal.argo1987 kirjutas:Kollane pistik rohelise juhtmega läheb otse aju peale, nii et seda ma ei tea mille jaoks see on?
Nii palju kui ma erinevaid skeeme uurisin, siis man. kastiga isenditel olid lihtsalt pistiku 2 klemmi omavahel juhtmega kokku ühendatud.argo1987 kirjutas:Need jämedad pluss juhtmed musta pistikuga - üks juhe tuleb starteri pealt sellesse pistikusse ja teine juhe jookseb pistikust kaitsmekarbi taha valgesse F pistikusse(engine compartment/management, right side) number ühe alla (starter, or starting interlock relay, or clutch position swich, or auto.trans.controller). Mis selle musta pistiku otsa siis käib, mingi relee? Vanal juhtmestikul jookseb see starteri juhe otse kaitsmekarbi taha F pistikusse.
Selge, suured tänudpppp kirjutas:Nii palju kui ma erinevaid skeeme uurisin, siis man. kastiga isenditel olid lihtsalt pistiku 2 klemmi omavahel juhtmega kokku ühendatud.