1994 a. 2,4 D Multivan ei jää võtmest seisma
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
austyn
- Uustulnuk
- Telefon: 5217376
- Auto: volkswagen multivan
1994 a. 2,4 D Multivan ei jää võtmest seisma
mul oli kaitsmekarbis soojendusrelee klemm põlenud, võtsin karbi lahti ja puhastasin klemmi ära.Panin karbi ilusasti kokku tagasi ,juhtmed ka said nagu õieti tagasi(neid vist ei annagi valesti panna).Peale seda ei lähe eelsoojenduse küünlatuli põlema, armatuuris põleb akutuli ja kütusenäitaja töötab, kuigi süüdet sees ei ole.Kui auto käima panna,siis tuled küll kustuvad,aga mootor ei jää seisma,kui süüde välja keerata.Kui 15 ja 16 kaitse välja võtta, siis jääb mootor seisma.Ma panin muidugi ka kaitsmed valede tugevustega tagasi vist, kuna arvasin, et kaitsmete kaanel on tugevused kirjas, aga ei olnud.Andke nõu, mida tegema peaks
-
kristoluik
- Huviline
Re: 1994 a. 2,4 D Multivan ei jää võtmest seisma
ühesõnaga, kui võtme välja võtad, töötab mootor edasi?
kui võimalik, tee pilt, kuidas sa need juhtmed tagasi panid... kasuisal caravelle t4 kerega.. ka 2,4D saan seal pealt ehk vaadata, mis ja kas on teistmoodi midagi .
kui võimalik, tee pilt, kuidas sa need juhtmed tagasi panid... kasuisal caravelle t4 kerega.. ka 2,4D saan seal pealt ehk vaadata, mis ja kas on teistmoodi midagi .
-
austyn
- Uustulnuk
pilti teha ei saa,võtmest seisma ei jää.Ma proovin uuesti juhtmed kaitsmeplokist lahti võtta ja uuesti panna.Kas on võimalik üldse neid juhtmeid valesti panna, minuarust on kõik paneelitagused pistikud erineva kujuga ja lähevad ainult oma pessa.Kas kusagil võib olla pildina üleval juhtmete paigutus ja ka kaitsmete tugevused.Kaitsmekarbi kaanel kaitsme tugevusi igatahes kirjas ei olnud.Aitähh
-
austyn
- Uustulnuk
sai korda,see relee kaitsmeklemm oli karbis kõveraks läinud ja lühistas midagi ära.Vedasin releele uue juhtme ja nüüd on kõik korras.Aitähh