Millist muusikat kuulad - st kas raadiot või oma muusikat?
Kas eelistad plaate või nt mälupulka/mõnd muud meediakandjat?
Kui palju oled nõus investeerima?
Kas soovid võimendit oma süsteemi?
Kas investeerid ka kõlaritesse?
Oled nõus ise maki/kogu audio oma autosse paigaldama?
Kas soovid ilma "supakata" tümpsu ka kuulata?
Räägi natuke lähemalt oma eelarvest/eelistustest/teadmistest, siis oskavad ehk rohkemad abiks olla
Kaku
My VW must be broken - the "chechk engine" light is off.
kazzukaz kirjutas:Millist muusikat kuulad - st kas raadiot või oma muusikat? enam-vähem 50-50
Kas eelistad plaate või nt mälupulka/mõnd muud meediakandjat? Plaate eelistan.
Kui palju oled nõus investeerima? max 64 eur
Kas soovid võimendit oma süsteemi? mida võimendi teeb?
Kas investeerid ka kõlaritesse? plaanis jah, taga ustes pole kuid samas on aknalaua peal 2 tk ovaalid, plaanis on ka tagumistesse ustesse panna kõlarid
Oled nõus ise maki/kogu audio oma autosse paigaldama? olen nõus jah
Kas soovid ilma "supakata" tümpsu ka kuulata? seda ei SOOVI 100%
Räägi natuke lähemalt oma eelarvest/eelistustest/teadmistest, siis oskavad ehk rohkemad abiks olla
sooviks panna 4 ukse sisse ja taha aknalauale 2 tk, ehk kokku 6 kõlarit , mis kõik oleksid bassi omad, väga head bassi omad niiöelda
ja ees armatuuri peal oleksid 1 tavalist neid ei vahetaks
Nakamichi koha pealt olen tegelikult nõus, aga see ei sobi kuidagimoodi sinu plaanidesse...
Minu listis järgnevad Alpine ja Pioneer...
Odavamast otsast vast JVC-lt miskit.
Niimoodi on sulle väga raske midagi soovitada, oskan ainult öelda, et tuula ringi SR-i kuulutustes, ehk leiad midagi sealt...
Uut ja head makki ei saa 1000 vana raha eest küll kuidagimoodi, kasutatud ehk joppab.
Süsteemi koha pealt soovitan, et pane esiustesse midbassid (mängivad keskmisi helisid), armatuuri tweeterid (mängivad kõrgeid helisid) ja pagassi pisike woofer. Kõik need peaksid olema ka võimendi taga.
Ise olen proovinud mitut varianti ja see on kõige rohkem kõrva järgi siiani.
Võimendi võimendab heli ning lubab seda teatud määral ka töödelda, nt võimendada ainult bassi või kõrgeid, millega saad helipilti muuta.
Su kirjeldus on veidi keeruline ja eelarve ei ole ka kuigi suur, niioodi on keeruline sulle midagi konkreetset soovitada. Ei ole ma ise ka eriline asjatundja, räägin oma kogemustest.
Kindlasti täpsemat abi saad sa SR foorumist, seal liigub asjatundjaid ka.
Mina soovitaks sul osta mõne kasutatud maki tuntud firmalt, nii on kõige väiksem variant mööda panna.
Kaku
Iseenesest kuna sa just megakvaliteeti taga ei aja, siis see makk siin: http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=60&t=74268 peaks täitsa kõlbama, minul oli seesama esimeseks makiks ja olin rahul. Tagantjärele muidugi tean, et ka oluliselt paremaid makke on olemas, aga alustuseks oli see hea
Kaku
Mina vahetasin Passatis orginaalmaki Alpine tehnika vastu. Oli küll kallis, aga heli on ikka väga hea.
Nii mõnigi on küsinud, kas sul midagi pagassis?
Peale Alpine valiksin Pioneeri, mis teeb sama head heli.
audivana kirjutas:Mina vahetasin Passatis orginaalmaki Alpine tehnika vastu. Oli küll kallis, aga heli on ikka väga hea.
Nii mõnigi on küsinud, kas sul midagi pagassis?
Peale Alpine valiksin Pioneeri, mis teeb sama head heli.
See on minu arvamus.
Minugi Alpine ja isegi vanade originaalkõlaritega on heli ikka väga hea...
Ise olen alati Pioneeri kasutanud ja pole mitte ühegi makiga pidanid helis pettuma.Sai kunagi sõbralt ostetud 2 bassikat koos võimuga,mis olid tema autos mingi tundmatu firma maki taga ja kui sai need siis ühendatud minu Pioneeri taha,siis vahe oli öö ja päev
Raadiol on väljund 4 kõlari jaoks,kui soovid paigaldada rohkem kõlareid,pead kasutama võimendeid.Kui ei soovi eelarvet suureks ajada soovitaks paigaldada ette komponentkõlarid ja taha jätta aknalauale ovaalid.