Kõrval sõitja õhupadja aktiveerimine 98a passatil

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
saar20
Huviline
Auto: Audi A4 2.0TDI

Kõrval sõitja õhupadja aktiveerimine 98a passatil

Lugemata postitus Postitas saar20 »

Tere

Kuidas ja mis koodidega saan ma aktiveerida kõrvalsõitja õhupadja. kasutada saan ma 3.11 ja 409.1 vagi.

Tänan abi eest.
tlauri
Huviline
Tänatud: 17 korda

Re: Kõrval sõitja õhupadja aktiveerimine 98a passatil

Lugemata postitus Postitas tlauri »

saar20 kirjutas:Tere

Kuidas ja mis koodidega saan ma aktiveerida kõrvalsõitja õhupadja. kasutada saan ma 3.11 ja 409.1 vagi.

Tänan abi eest.
nendega jääd jänni... neile sobiva tarkvara hankimine on liig-kulukas ja tulemuse saavutamise teekond maru konarlik... :) pigem hangi uus vag-com, millel kõik adaptsioonid jm. või lase seda teha, kui eriolukord ehk rohkem pole vaja kui korra.
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Wizard »

seal ei ole mingit koodi vaja
Br.
copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.

Lugemata postitus Postitas copilot »

Wizard kirjutas:seal ei ole mingit koodi vaja
:thumbup: :thumbup:

See 3.11 v mis ta ongi peaks töö ära tegema küll ja ei ole jah mingit koodi vaja.

Muidu teema algataja võiks rääkida milles ka probleem, st kas armatuuris tuluke põleb sest bag oli peetis ja nüüd uus asemel v siis oli see bag ennem kaabli abil välja lülitatud mida osadel vanematel masinatel saab vag com kaabli abil teha. Eeldan et mingil põhjusel tuli põleb ja vaja viga süsteemist kustutada?
Endal sai aastake tagasi kõrvalistuja bag ise välja vahetatud sest lõpetas meie eesti teede tõttu töölepingu ja selle sama versiooniga ning odava hiinakaga sai asi ära resetitud ja toimib asi tänini.
Viimati muutis copilot, 05 Juul 2011, 20:09, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
Vasta

Mine “Elektroonika”