sisse pritse ei tööta:(

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
gangstas
Huviline
Auto: golw2
sisse pritse ei tööta:(

Lugemata postitus Postitas gangstas »

mul on selline probleem et mul on golf2 18 gti mootoriga ja käima ei lähe ei lase bentsu kambrise sisse ja ei tea milles viga on et kui süstlaga bentsu kambrisse panna läheb käima ja töötab nii kaua kui ku bentsu on kambris aga juurte ei pihust(sissepritse) ma ise arvan et aju on õhtal aga äkki osgab targemt nõu anda.....
kui aju on läbi palju parandus läheb või palju uus maksab.....
ette tänades
Viimati muutis gangstas, 15 Juul 2011, 20:37, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
argo
Foorumi arendaja
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 51 korda

Re: sureb välja

Lugemata postitus Postitas argo »

Immo võib sellist nalja teha, kui ta olemas.
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
PiltPiltPilt
gangstas
Huviline

tehase poolt on pealaga kuidas seda maha saab?????
Kasutaja avatar
argo
Foorumi arendaja
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas argo »

Loe siit teemast, äkki saad aimu http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... mo#p551115" onclick="window.open(this.href);return false;
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
PiltPiltPilt
gangstas
Huviline

sealt sain nii palju targemaks et 84 aasta masinal ei ole ültse imot peal...seega ei kujuta ette mis viga võib olla
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

84 kindlasti mitte jah, kuskil 1994 lõpp tuli immo sellises lahenduses (läheb korra käima ja sureb välja). Varem oli nn signa blokeeringuga, seal ei lastud ala starterit ja bensupumpa järgi. 84a masinal ei usu sedagi olevat.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
gangstas
Huviline

ma räägin olen kõik võimalikud varjandid üle vaadand vahepeal arvasin et pensupump katki aga ka selles ei old probleem.kõige huvitavam see et mingi aeg läheb tööle suht pikkaks ajaks nii kui kaasi vajutan sureb välja teine hetk ei taha ültse käima minna...
gangstas
Huviline

sain teada mis viga oli:))))geneka harjad olid läbi:(((
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Appi, no seda kas aku täis jne peaks ikka ju enne oskama vaadata. Tühja akuga auto muidugi ei käi.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
gangstas
Huviline

akku oli täis aga kui kui ei ole voolu ringet siis sureb auto välja uus aku sai peale pantud aga ei olnud ikka kasu nii et aku täis või tühi ei mängi rolligeneka haejad olid läbi ja ongi auto korras....
gangstas
Huviline
Re: sisse pritse ei tööta:(

gangstas kirjutas:mul on selline probleem et mul on golf2 18 gti mootoriga ja käima ei lähe ei lase bentsu kambrise sisse ja ei tea milles viga on et kui süstlaga bentsu kambrisse panna läheb käima ja töötab nii kaua kui ku bentsu on kambris aga juurte ei pihust(sissepritse) ma ise arvan et aju on õhtal aga äkki osgab targemt nõu anda.....
kui aju on läbi palju parandus läheb või palju uus maksab.....
ette tänades
Vasta

Mine “Elektroonika”