vw passat 1999 lukud

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
padakonn
Huviline

vw passat 1999 lukud

Lugemata postitus Postitas padakonn »

Probleem järgmine. Hiljuti üritati varatstada minu VW Passat-it (1999) lõhuti ära kolm lukusüdamikku, õnneks ürituseks jäigi see, kuna imo päästis. Nüüd siis olen teadmatuses, kuidas lukusüdamikud vahetada, kuidas imo taastada jne. Olen iga abistava info eest tänulik. kuidas norm hinnaga oma autu jälle sõitma saak. Auto asub Loksa linnas.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Re: vw passat 1999 lukud

Lugemata postitus Postitas R36 »

Kolm südamiku? Ustel ju ainult kaks. Või mõtled ka süütelukku? Immot taastama ei pea, pead lihtsalt õige võtme süütelukku panema.
Uued südamikud saad esindusest(kui tahad originaal võtit), saad ka VIST mujalt aga siis see immoga jamamine(uue võtme sobitamine mille niikuinii pead esinduses tegema). Luku südamiku saad lahti nii, et teed ukse lahti ja siis keerad ühe poldi lahti, mis asub ukse siseküljel(risti luku südamikuga), kui see lahti tõmbad luku välja ja paned uue asemele.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

padakonn
Huviline

Re: vw passat 1999 lukud

Lugemata postitus Postitas padakonn »

golfi_vend kirjutas:Kolm südamiku? Ustel ju ainult kaks. Või mõtled ka süütelukku? Immot taastama ei pea, pead lihtsalt õige võtme süütelukku panema.
Uued südamikud saad esindusest(kui tahad originaal võtit), saad ka VIST mujalt aga siis see immoga jamamine(uue võtme sobitamine mille niikuinii pead esinduses tegema). Luku südamiku saad lahti nii, et teed ukse lahti ja siis keerad ühe poldi lahti, mis asub ukse siseküljel(risti luku südamikuga), kui see lahti tõmbad luku välja ja paned uue asemele.

Jah, ka süütlukk on välja murtud, seega min 3 lukku peab uued panema, kui saab vana võtme järgi uued lukud tööle, kui ei, peab ka tagaluugi südamiku äravahetama. Igatahes praegu ma autot käima ise pole saanud (va see pool min ja imo hakkab tööle ja suretab mootori välja). Ühesõnaga peavalu, kui palju momendil.

Vasta

Mine “Elektroonika”