K: Mitu juhet peaks ASR nupu taga olema?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
K: Mitu juhet peaks ASR nupu taga olema?
Autoks Bora 1999
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
- VWM
- Huviline
Re: K: Mitu juhet peaks ASR nupu taga olema?
Selge...mul nupp millel on 2 juhet taga. Nupul oleva koodi järgi on aga hoopis tegu tagaklaasi soojenduse nupuga. ASR pealmine kate on ainult pandud.
Ja juhtmed roheline 12 V peal kui süüde sisse keerata ja pruun/valge . klemm 5 rohelise juhtmega ja 6 klemm on pruun/valgega. Ja nupuvalgustus ei põle. Mingi kahtlane aretis. Arvatavasti siis ASR puudub masinal.
Ja juhtmed roheline 12 V peal kui süüde sisse keerata ja pruun/valge . klemm 5 rohelise juhtmega ja 6 klemm on pruun/valgega. Ja nupuvalgustus ei põle. Mingi kahtlane aretis. Arvatavasti siis ASR puudub masinal.
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
-
ReijoK
- Klubiline
- Telefon: 53707175
- Auto: Tiguan ´10, LT ´98
Juhtmete järgi tundub küll jah soendus olema. ASR nupp sama funktsiooniga ja kujuga, ju oli vaja katet
- VWM
- Huviline
a samas mul ju soojenduse nupp ka olemas seal kus ta olema peab... milliste klemmide alla nupu valgustuse toide tulema peaks, mõni autoelektrik äkki teab?
äärmised on istmesoojendused ja paremal on tagaklaasisoojendus ja siis vasakul on see nn. ASR nupp.
äärmised on istmesoojendused ja paremal on tagaklaasisoojendus ja siis vasakul on see nn. ASR nupp.
Viimati muutis VWM, 24 Aug 2011, 08:14, muudetud 2 korda kokku.
- VWM
- Huviline
tavaliselt kui ASR või ESP on masinal peal, siis käivitusel viskab ka selle tule ka põlema koos teistega aga mu masinal ei viska...niiet mul vist ei olegi kumbagi peal..lihtsalt nupu valguse toide vast . Rattaid saab probleemita ringi ka lasta, ei takista seda miski. Nupu valgustus ka ei põle. Aga kaabliga peaks ju vaadata saama?
Edit:
leidsin kuskilt foorumist et reaalselt on ASR nupu juhtmed selliselt
Lamp
1 - illumination
2 - ground
Switch
5 - fuse 7
6 - ABS control module
mul asukohad 5 ja 6 olemas. aga 1 ja 2 pole.
Ja kui ma oma nupul, koodiga 1j0959621C, (tagaklaasi soojenduse nupp, koodi järgi ) proovin positsioone 1 ja 2 siis hakkavad mõlemad tuled põlema, kollane kui ka punane. aga kui ühendan 5nda juhtme +12v 1 alla ja 6 jätan nii nagu on siis saan nupuvalguse ( punase ) tööle. segane värk..
kellegil äkki on ASR õiget nuppu prooviks pakkuda?
Edit:
leidsin kuskilt foorumist et reaalselt on ASR nupu juhtmed selliselt
Lamp
1 - illumination
2 - ground
Switch
5 - fuse 7
6 - ABS control module
mul asukohad 5 ja 6 olemas. aga 1 ja 2 pole.
Ja kui ma oma nupul, koodiga 1j0959621C, (tagaklaasi soojenduse nupp, koodi järgi ) proovin positsioone 1 ja 2 siis hakkavad mõlemad tuled põlema, kollane kui ka punane. aga kui ühendan 5nda juhtme +12v 1 alla ja 6 jätan nii nagu on siis saan nupuvalguse ( punase ) tööle. segane värk..
kellegil äkki on ASR õiget nuppu prooviks pakkuda?
Viimati muutis VWM, 24 Aug 2011, 11:22, muudetud 1 kord kokku.