K: Soenusmootri takisti

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
V33k
Huviline
K: Soenusmootri takisti

Lugemata postitus Postitas V33k »

Kuna ei osanud seda teemat kuhugi mujale postitada, siis mõtlesin, et elektroonika alla oleks see kõige sobivam. Autoks on mul siis VW Passat B3 1993 a. mudel. Kuna mul läks autol soenudmootori takisti läbi ja soenus töötab ainult neljanal astmel, siis sain aru, et läbi võib olla takisti. Tegin selle testriga kindaks. Küsimus on siis selles, et kui palju see takisti maksta võib? Äkki kellegil on siin foorumis seda pakkuda? Ootan pakkumisi.
NB: Kui keegi tunneb, et see postitus on vale koha peal, siis andke sellest moderaatoritele teada, et nad selle õigesse kohta tõstaksid. :)
Kontakt: 55525315 või PS! :)
Tanel
Veteran
Telefon: 56902793
Auto: '88 JETTA
Kontakt:

Re: K: Soenusmootri takisti

Lugemata postitus Postitas Tanel »

See mis neil läbi läheb on enamasti termokaitse, mitte takistiplokk ise (kuigi on ka see võimalik). Termokaitse (210 kraadine) maksab 1 € näiteks Oomipoes (LINK). Vana võtad ära, uue joodad asemele ja puhub jälle igas astmes.
Viimati muutis Tanel, 28 Aug 2011, 22:12, muudetud 2 korda kokku.
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito
V33k
Huviline
Re: K: Soenusmootri takisti

Lugemata postitus Postitas V33k »

uhh, ma ei ole kindel, et sellel ainult termokaitse on läbi, minumeelest oli terve takisti. Ma kontrollin selle üle.
Vasta

Mine “Elektroonika”