Laia rihma korral 9 (geneka W-klemmil on 1 pöörde kohta 3 "pulksu" ning ülekanne on 3:1). Kitsa rihmaga on asi vähe keerukam, sest ülekanne on 2,33 : 1.ISERmod kirjutas:ehk siis oleks vaja teada kui mitu ringi impulssi lööb generaator ühe väntvõlli pöörde kohta ?
Passat b3-e MFA-ga spidoplokk
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 17 korda
Re: Passat b3-e MFA-ga spidoplokk
-
- Huviline
- Telefon: 5543611
- Auto: AUDI A4 ´98 1.9TDI 81kw Quattro Avant
pppp kirjutas:Laia rihma korral 9 (geneka W-klemmil on 1 pöörde kohta 3 "pulksu" ning ülekanne on 3:1). Kitsa rihmaga on asi vähe keerukam, sest ülekanne on 2,33 : 1.ISERmod kirjutas:ehk siis oleks vaja teada kui mitu ringi impulssi lööb generaator ühe väntvõlli pöörde kohta ?
Õnneks on lai rihm peal ja ei pea mõdema =)
Enivei.. see thing-a-ma-julla vahele ja ongi tahhokas timmis.
ei tundu väga keeruline =)
jootekolb kätte ja oomipoodi vidinaid tellima.
enne Autocad-is teeb sagedusmuunduri joonise valmis õigete väärtustega ja asi tahe. (seal hea katse-eksitus meetodil õhku lasta asju ilma et midagi ostma peaks .. nii et (Y) )
vist olen kuulnud ka müüdavatest sagedusmuunduritest.. isegi samas autocad programmis oli vist selline vidin olemas...
õige väärtusega see olemas siis tunduvalt lihtsam ja ühendamise vaev.
ISERmod [5543611]
-
- Veteran
AutoCAD on nüüd küll tiba teiste asjade jaoks mõeldud kui elektroonikadisain...
Kui on hirmus isu midagi disainida, siis joonista sellele minu eespool pandud lingil olevale skeemile ilus kompaktne trükkplaat (SMD komponentidega), mis näidikuploki korpusesse ära mahuks
Kui on hirmus isu midagi disainida, siis joonista sellele minu eespool pandud lingil olevale skeemile ilus kompaktne trükkplaat (SMD komponentidega), mis näidikuploki korpusesse ära mahuks

-
- Huviline
autocad-is hea arve paika timmida kui pea matemaatikat ja valemeid ei võta selles osas
:D
kohe näha kas asi töötab.. või teeb pauku ja põleb maha =)=)
Lõppvariant ikka jh miskine funktsioneeriv vidin.
Irw.. my bad btw.
puhta üleval kõik asjad ja polegi midagi nuputada enam
Mode küll aga täitsa asja eest =)
Igatepidi nupp nokib autode alal ma vaatan =)
väga põhjalikud ja korrektsed postitused.
väga abistavad =)
(Y)

kohe näha kas asi töötab.. või teeb pauku ja põleb maha =)=)
Lõppvariant ikka jh miskine funktsioneeriv vidin.
Irw.. my bad btw.
puhta üleval kõik asjad ja polegi midagi nuputada enam

Mode küll aga täitsa asja eest =)
Igatepidi nupp nokib autode alal ma vaatan =)
väga põhjalikud ja korrektsed postitused.
väga abistavad =)
(Y)
ISERmod [5543611]
-
- Huviline
- Telefon: 53330121
- Auto: VW Passat 1,9TD syncro
Palju head infi postitatud mida omal ka lähitulevikus vaja nii et ütlen oma sõna ka sekka.
Kes mikrokontrolleritega kodus saab teha digitaalse(ma) skeemi. Skeem tuleks ise natuke kallim vb aga lihtsam ja palju väiksem ilma et SMD kasutama peaks, mis pole muidugi keelatud kasutada.
Kontroller(PIC12F629) kasutaks ainult ühte sisendit ja ühte väljundit, kummalgi üks tak ja üks trans + kontrolleri 5V toite regulaator ja konded. kontrollerile tuleks kirjutada soft mis lihtsalt loendaks impulsse.
Algatuseks võib proovida ühesõnaga 9onoff signaai muundada 1onoff signaaliks laia rihmaga generaatori puhul (7-1 kiilrihmaga). Et mitte poolitada siis 4impulssi hoida ON ja 5 impulssi OFF peaks toimima. Kui see signaal ei sobi saab alati kolbi sooja panematta muunduri vahekorda muuta softis. Olen ise hetkel hõivatud muude tegemistega ja aretama vast ei hakka niipea aga väike mõttelõng on antud. Edu
Kes mikrokontrolleritega kodus saab teha digitaalse(ma) skeemi. Skeem tuleks ise natuke kallim vb aga lihtsam ja palju väiksem ilma et SMD kasutama peaks, mis pole muidugi keelatud kasutada.
Kontroller(PIC12F629) kasutaks ainult ühte sisendit ja ühte väljundit, kummalgi üks tak ja üks trans + kontrolleri 5V toite regulaator ja konded. kontrollerile tuleks kirjutada soft mis lihtsalt loendaks impulsse.
Algatuseks võib proovida ühesõnaga 9onoff signaai muundada 1onoff signaaliks laia rihmaga generaatori puhul (7-1 kiilrihmaga). Et mitte poolitada siis 4impulssi hoida ON ja 5 impulssi OFF peaks toimima. Kui see signaal ei sobi saab alati kolbi sooja panematta muunduri vahekorda muuta softis. Olen ise hetkel hõivatud muude tegemistega ja aretama vast ei hakka niipea aga väike mõttelõng on antud. Edu
Viimati muutis reino11, 13 Sept 2011, 23:37, muudetud 1 kord kokku.
vw meest ei muuda kuid mees vw-it küll
-
- Veteran
Selle asja toimimine praktikas järgi kontrollitud, 2K potekate (mida meie kohalikud elektroonikajuppide müüjad letis ei paku) asemel 2.5K isendid.pppp kirjutas:Vahepeal jäi selline link ette:
http://faq.piranha-net.de/index.php?id=36&node=2" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
pppp kirjutas:Selle asja toimimine praktikas järgi kontrollitud, 2K potekate (mida meie kohalikud elektroonikajuppide müüjad letis ei paku) asemel 2.5K isendid.pppp kirjutas:Vahepeal jäi selline link ette:
http://faq.piranha-net.de/index.php?id=36&node=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Sellejaoks aitab jootekolb ja mõni vana vene telekas või raadio ning multimeeter tagataskus =)
klikiaegsed vidinad sees mis kuidagi imelikul kombel välja surra ei taha ja täitsa kasutada annab.
ISERmod [5543611]