Parkimisabi toide
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Pealik
- Huviline
- Auto: Audi Allroad BiT 2014, Skoda Octavia RS 2009, MB 300CE 1988
Parkimisabi toide
Auto 2002a Passat ja kuna ei lähe juhtmed otse tagurdus pirnini siis tekkis segadus millisest juhtmsest võtta + ja - parkimisabile.
Klemm: Kaabel:
RF sinine/punane
BR must/punane
SL hall/punane
BL must/roheline
NSL tühi
31 pruun
Klemm: Kaabel:
RF sinine/punane
BR must/punane
SL hall/punane
BL must/roheline
NSL tühi
31 pruun
- HawkHill
- Foorumi administraator
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 85 korda
- Tänatud: 56 korda
Re: Parkimisabi toide
Pruun mass ja sini-punane on tagurdustule toide.
RF-RückFahrscheinwerfer
Kui vene keelt oskad võin skeemi anda.
RF-RückFahrscheinwerfer
Kui vene keelt oskad võin skeemi anda.
Viimati muutis HawkHill, 07 Okt 2011, 22:03, muudetud 3 korda kokku.
- HawkHill
- Foorumi administraator
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Tee ikka viitsite seda salongi lammutada, palju lihtsam lahendus on siin:
http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... =&toode=70" onclick="window.open(this.href);return false;
Display ja juhtploki vaheline side on juhtmevaba, ei pea midagi lammutama.
http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... =&toode=70" onclick="window.open(this.href);return false;
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
- HawkHill
- Foorumi administraator
Displei tahab ju toidet ikka saada juhtmega ja kui ei taha siis veel hullem (juhul kui patareid tahab).dellu kirjutas:Tee ikka viitsite seda salongi lammutada, palju lihtsam lahendus on siin:
Pealegi ise vedasin ka juhtme tagant ette armatuurile ja polnud mingit probleemi. 16 lisa euri eest võib seda teha küll.
Jäägu juhtmevaba varijant laiskadele.
-
onusnooker
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a
Mul selline nagu Dellu soovitab ja ikka tunduvalt lihtsam oli paigaldada kui seda juhet üle salongi vedama ei pea, seega soovitan!
-
Pealik
- Huviline
- Auto: Audi Allroad BiT 2014, Skoda Octavia RS 2009, MB 300CE 1988
Ei näe sellel "juhtmevabal" erilist pointi, kuna toide tuleb displeile vist ikka juhtmega? Sain uue garantiiga komplekti 20€ ja lammutada tuli väga minimaalselt. Peegli juurest toppisin juhtme laepolstri vahele, sealt edasi mööda uste tihendeid bagassi. Bagassi polstri üks äär tuli lahti võtta aga see minu jaoks lihtne, nii et olen rahul.
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Aga mõtleme siis teistpidi, mõelge et tahate ette panna
. Siis ka nii lihtne on? (ärme seda OT-d siia too, et milleks ette - mul kodus parkimiskoht nn külgboks vahega kuskil 0.8-0.9m, siis esimestest ka ikka abi).
Jah Display tahab ka tõesti voolu. Tihendite vahelt taha vedades punnitama ei jää? Ma tavaliselt ikka vaiba alla asjad ajanud kui miskit paigaldamisel seda vajab. Ilusti tehes, et kõik tihendid, liistrud ja polstrid maha võttes on ikka ajakulu suht suur. Ette ja taha pannes saab sama displayd kasutada, siis ka võit, ei pea 2 displayd vedama.
Ega ma oma postitusega ei tahtnudki nüüd väita, et üks või teine parem, lihtsalt alternatiiv mugavamaks paigaldamiseks olemas, mul ju tavalised samamoodi müügis, aga müüdud kogused näitavad küll trendi ikka tugevalt juhtmevaba kasuks.
Jah Display tahab ka tõesti voolu. Tihendite vahelt taha vedades punnitama ei jää? Ma tavaliselt ikka vaiba alla asjad ajanud kui miskit paigaldamisel seda vajab. Ilusti tehes, et kõik tihendid, liistrud ja polstrid maha võttes on ikka ajakulu suht suur. Ette ja taha pannes saab sama displayd kasutada, siis ka võit, ei pea 2 displayd vedama.
Ega ma oma postitusega ei tahtnudki nüüd väita, et üks või teine parem, lihtsalt alternatiiv mugavamaks paigaldamiseks olemas, mul ju tavalised samamoodi müügis, aga müüdud kogused näitavad küll trendi ikka tugevalt juhtmevaba kasuks.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.