Kas kellegil on kogemusi ja teadmisi kuidas ehitada ümber mehhaanilise jagaja süsteem ümber elektrooniliseks. Nimelt vaja asendada mootoririkkega passati originaalmootor teise mootoriga. ennem oli 1,6 AHL ja nüüd asendan ADP mootori alumise osaga. Originaalis oli elektrooniline jagaja selle nn " halli anduriga". Teisel mootoril puudub halli andur!
On mingeid ideid?
passat 1,6 1997 jagaja ümberehitus!?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
litsaltVWf2nn
- Huviline
ma nüüd ei saa sinu postist täpselt aru, esimeses pooles loeb välja et tahad kontaktiga jagaja asendada kontaktivabaga, teises pooles loen aga vastupidist välja no offence. aga ma vist mõikan et uus jagaja on halli anduriga(mida tahad külge panna) seega kontaktivaba. selleks on sul vaja ainult lõppastet, mida on väga lihtne ühendada ja isegi forss müüb neid mingi võileiva raha eest. see on põhimõtteliselt pisike elektrooniline jublakas, kui õigesti mäletan mingi 7 klemmiga, sinna läheb toide, halli anduri signaalid ja voolu väljund süütepooli. see saab siis halli andurilt signaali ja katkestab toitevoolu süütepoolile, tekib säde. loodan et oli abi, muidugi kui kahtlusi on feel free to ask.
Kermo
Kermo
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 95 korda
- Tänatud: 191 korda
Re: passat 1,6 1997 jagaja ümberehitus!?
Pakun et elektrooniline nn. halli anduriga jagaja soovitakse asendada vända-anduri ja coilpack-süütesüsteemiga (või on tal igal küünlal eraldi süütepool). 97 a. autodel vaevalt et kontaktidega jagajaid leidub.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
litsaltVWf2nn
- Huviline
võibolla tõesti, selgust saab tuua ainult teema algataja. olen lihtsalt kuulnud mõnest autost mis on oma tehnika poolest on väga ajast maha jäänud, hetkel ei tule ühtegi näidet meelde.GTI kirjutas:Pakun et elektrooniline nn. halli anduriga jagaja soovitakse asendada vända-anduri ja coilpack-süütesüsteemiga (või on tal igal küünlal eraldi süütepool). 97 a. autodel vaevalt et kontaktidega jagajaid leidub.
Re: passat 1,6 1997 jagaja ümberehitus!?
originaalis oli mul selle halli anduriga ja elektroonilise jagajaga ehk AHL mootor. Ostsin mootori millel on aga jagaja mehhaaniline ja see halli andur puudub. Et kas on võimalik mingit moodi üldse ümber ehitada seda süsteemi? Mure selles et ostaks teise mootori aga kuskil pole saada seda AHL mootorit!!